Nyt koitti aika…

006

Instagram-seuraajani varmasti jo tietävätkin, mikä oli eilisessä postauksessani mainitsemani jouluinen juttu! Tästä on tullut jo perinne, nimittäin tämän kynttelikköni esille ottaminen on aina se ensimmäinen askel kohti joulua. Nyt jo viides joulu tämän kaunottaren seurassa. Onneksi päätin tämän vihdoin itselleni neljä vuotta sitten hankkia, on se nimittäin niin paljon iloa tuottanut! Eikä ihme, onhan sen nimikin Joy.

Otin kynttelikön esiin eilen illalla – aiempina vuosina olen ottanut sen esille jo lokakuun puolella! Tänä vuonna tuntuu, että olen kaikesta jäljessä. Ajan täytyisi pysähtyä hetkeksi, jotta pysyisin perässä ja saisin näistä päivistä kiinni… Toivottavasti tällainen ei jatku jouluun asti, sillä pelkään, etten ehdi tarpeeksi joulufiilistellä ja sitten joulun jälkeen harmittaa ja surettaa aivan mahdottomasti, että seuraavaa joulua täytyy odottaa taas kokonainen vuosi…

003

Kynttelikön seitsemästä lampusta ensimmäinen oli nyt palanut eli aika pitkään meni, ennen kuin näin tapahtui! Sanoin miehelle, että nyt yksi lamppu on palanut, johon hän tuumasi, että onneksi sulla on niitä vielä 46 :D. Niinkin huonomuistinen kuin tuo rakas puolisoni onkin, hän muisti tuollaisen yksityiskohdan, että viime joulun tienoilla hamstrasin noita varalamppuja oikein urakalla, hahah! (Ei mulla niitä nyt ihan noin montaa ole, mutta melkein…) Kuulin nimittäin vuosi sitten, että kynttelikön valmistus on lopetettu ja iski paniikki, että varalamput loppuvat joka paikasta… Ehkä tuo varalamppuvarastoni nyt ainakin muutaman joulun yli riittää!

011

Mutta on se kaunis! Ihastelen sitä nyt tätä kirjoittaessanikin… Jotenkin niin rauhallinen ja lämmin näky. Kynttelikkö on saanut inspiraationsa käsintehdyistä kynttilöistä ja toisiinsa nojaavat ja toisiaan tukevat kynttilät kuvaavat sitä iloa, joka syntyy, kun voi viettää aikaa rakastamiensa ihmisten kanssa.

019

Joko sinun kodissasi on esillä jotain lähestyvästä joulusta kertovaa?

Comments

 1. Iita
  12.11.2015 / 07:54

  Kyllä koti alkaa pikkuhiljaa punastumaan :)
  Olen ottanut esille punaisia tuikkukuppeja ja jotain muuta pientä punaista sisustukseen liittyvää. Tontut pysyy vielä piilossa.
  Olen myös ihastellut jo useamman vuoden tuota JOY kynttelikköä, ja niinhän siinä sitten kävi että tilaukseen lähti ;)

  • 12.11.2015 / 14:35

   Meillä on yksi isohko tonttu eräässä kaapissa säilössä, mutta poika on käynyt jo parin kuukauden ajan säännöllisesti sitä kurkkimassa :D Usein hokee tonttua päivän mittaan… Äitinsä poika :D.

 2. Jonna
  13.11.2015 / 12:09

  Voihan Joy! Ite oon kanssa ihastellut sitä useamman vuoden ja nyt vihdoin sen raaskin tilata! On kyllä aivan ihana ja hintansa väärti. :) Toivotaan nyt, että tulisi pian ne jouluisemmat ilmat, vaikka täällä Etelä-Suomessa niitä varmaan saadaan vielä odottaa pitkään… :/ Onneksi tosiaan tulee aikaisin pimeä, niin voi vaan kököttää sisällä ja tunnelmoida ihanien valojuttujen ja kynttilöiden kanssa. ;)

  • 13.11.2015 / 21:13

   Kurkkasin, että sitä myydäänkin nykyään noin puoleen hintaan siitä, mitä se ennen maksoi. Nooh, olen saanut ihastella sitä näin monta vuotta jo, joten eiköhän ole maksanut itsensä takaisin ;). Minäkin katselen sääennustuksia aina kovin toiveikkaana, jospa pian saisimme lunta :).

 3. suvi
  13.11.2015 / 12:40

  Joy-kynttelikkö ilahduttaa meilläkin nyt toista talvea. Kaivoin sen kätköistäni varmaankin lokakuun lopussa ja sitä tulee ihasteltua aina kun on näköpiirissä samalla tavoin kuin teilläkin olohuoneen lipaston päällä. On se vaan niin <3

 4. Sari
  18.11.2015 / 12:40

  Tosi kaunis kynttelikkö! Onko tuo ”liekin” väri oikeasti noin vaalea kuin ottamissasi kuvissa? Katselin Inessan ja Design House Stockholmin sivuja ja siellä ”liekki” näyttää olevan ruman keltainen (tämän vuoksi en ole tätä tilannut). Kiitos hyvästä blogista!

  • 18.11.2015 / 13:44

   Tuota samaa on muuten muutkin kysyneet! Tuotekuvissa liekki näyttää ihan keltaiselta, mutta ei luonnossa. Luonnossa on huomattavasti enemmän valkoinen kuin keltainen. Mielestäni tosi kaunis sävy eli ainakaan sen takia ei kannata olla tilaamatta! :)
   Kiva kuulla, että tykkäät blogistani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.