Black Friday lähestyy

Jenkeistä kantautuu ja ajautuu meille monenmoisia juttuja. Erilaisia ruokia, herkkuja, perinteitä, juhlia… Osa tuntuu turhalta, mutta osasta on kyllä todellista hyötyäkin. Minä tarjoushaukka bongasin juurikin tuollaisen hyödyllisen asian saatuani blogiyhteydenoton CupoNationilta. Yhteydenotto koski Black Friday -ostostapahtumaa. Aluksi en tiennyt yhtään, mistä oli kysymys. En tiedä, olinko vain unohtanut vai enkö ollut siitä aiemmin kuullutkaan, mutta pieni kierros Wikipediassa selvensi asiaa. Black Friday (musta perjantai) on siis kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljäs perjantai ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Tuo kyseinen päivä on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä ja kaupat myyvät tuolloin erilaisia tuotteita alennettuun hintaan.

Suomessa moni ei vielä tunne tätä jenkeistä tuttua Black Friday -shoppailupäivää, joka on tänä vuonna 27.11. Päivän suosio kasvaa kuitenkin hurjaa vauhtia meillä täällä Suomessakin! Tuolloin (verkko)kaupat tarjoavat oikeasti suuria alennuksia, jotka ovat voimassa vain tuon yhden päivän (vähän Stockmannin Hullujen Päivien tapaan). CupoNation tulee keräämään yhteen verkkokauppojen Black Friday -tarjoukset, jolloin meidän shoppailijoiden tehtävä helpottuu huomattavasti! Postaukseni lopusta löytyy lahjakorttiarvonta sekä blogihaaste, mutta katsotaanpas ensin hieman tarkemmin tämän shoppailupäivän mahdollisuuksiin!

Itse ajattelin, että tässä olisi oiva sauma tiirailla mahdollisia joululahjoja! Olipa mielessä sitten lahja itsellesi tai ystävällesi, äidillesi tai veljellesi, ei varmaankaan olisi pahitteeksi löytää sitä hyvän alelapun kera? Kurkistelinkin eri verkkokauppojen valikoimaa vähän sillä silmällä, mitä itse voisin ostoskoriini sujauttaa ja minkä ehkä toivoisin alessa tuona päivänä olevan! Tässähän on nimittäin sellainen pieni yllätysmomentti, että etukäteen ei voi tietää, mitä kaikkia tuotteita alennukset mahdollisesti koskevat.

Tuntuuko vain minusta, mutta naisille löytyisi vaikka ja mitä lahjaideoita! Sanonkin aina miehelleni, joka ei muka keksi lahjaideoita minulle, että mullehan on maailman helpoin ostaa lahjoja :D. Jos taas ei halua tavaralahjoja ostaa/saada, niin lahjakortit toimivat aina! Tavaralahjoissa käytännöllisyys on mielestäni valttia ja sitähän löytyy mm. Polar Loop 2 -aktiivisuusrannekkeesta, Nomess Copenhagenin kirkkaista säilytysrasioista sekä DeLonghin Distinta-vedenkeittimestä. Oma henkilökohtainen pidemmän aikavälin haaveeni on Nespresson Latissima Touch -kahvikone – keittiön todellinen kaunotar! Ehkä jonain päivänä…
Ensimmäiset kunnon talvikengät ostin muutama vuosi sitten, kyseesssä ovat todella lämpimät
EMU Austalia -kengät. Vaikka niiden hankinta kirpaisikin, ovat ne edelleen ihan priimakunnossa ja nyt taitaa startata niiden kanssa jo viides talvi. Niinpä olenkin alkanut haaveilemaan näiden mustien pitkävartisten rinnalle lyhyempivartisia ruskeita versioita. Mini Bailey Button merkiltä UGG Australia olisi oikein varteenotettava vaihtoehto! Hyvät tuoksut ovat myöskin aina tervetulleita ja pitkäaikainen suosikkini löytyykin Burberry Brit-tuoksusta.

black friday

Miehille tuntuu olevan aina suhteellisen hankalaa ostaa kivoja lahjoja! Oman puolisoni kohdalla tiedän, että hän ei juurikaan asusteita itselleen ostele, joten se on aina minun heiniäni. Pipoja (Fat Moose), kaulahuiveja (Tiger of Sweden &  Park Lane) ja laadukkaita nahkahanskoja (MJM) tarvitaan aina – etenkin kun jälkimmäisiä unohdellaan milloin minnekin… Mieheni ei juurikaan koruja käytä; kello on ainoa, joka joskus ranteeseen pääsee. Tällä hetkellä hänellä on Tommy Hilfigerin kello, mutta varmasti tuo Hugo Bossinkin kello olisi oikein hänen mieleensä. Ehkä joskus voisin yllättää ja ostaa hänelle jonkin rannekorunkin; Tiger of Swedenin versio näyttää kivalta!

black friday

Meillä mieskin kokkaa ja olemmekin vasta uusineet paistinpannumme. Laadukkaalle padalle olisi vielä tarvetta ja siihen liittyen Iittalan Sarpaneva-valurautapata on jo pitkään ollut mielessäni, kyllä siinä kelpaisi ruokaa valmistaa! Hmm, lahjaksi omalle kotikokille?

Musta perjantai voi olla hyvä päivä tiirailla myöskin lastentuotteita ja napata niitä itselleen hyvään hintaan. Olitpa sitten aikeissa ostaa uutta talvihaalaria tai potkuautoa tai järjestämässä lastenhuoneen säilytysratkaisuja uusiksi, niin tämänkaltainen ostostapahtuma on suurella todennäköisyydellä hyödyksi.

black friday

Miten teillä olisi sitten mahdollisuus pysyä kärryillä tähän shoppailupäivään liittyen? No yksi hyvä vaihtoehto on tilata tarjoukset sähköpostiin! Tilaamalla tarjoukset suoraan sähköpostiisi, saat tiedon Black Fridayn parhaista tarjouksista, juuri tuona kyseisenä päivänä. Samalla osallistut kätevästi arvontaan, sillä kun tilaat itsellesi Black Friday -tarjoukset CupoNationilta, osallistut 100 euron shoppailulahjakortin arvontaan. Arvonnan suorittaa CupoNation ja voittaja saa itse valita, mihin CupoNationin sivuilta löytyvään verkkokauppaan hän tuon lahjakortin haluaa käyttää. 

Tuohon arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta lisäksi starttaan kivan bloggaajahaasteen! Haastan teidät muut bloggaajat kertomaan omassa blogissanne CupoNationin Black Fridaysta ja kirjoittamaan postauksen ajatuksella ”Mitä itse haluaisin ostaa Black Fridayna edullisesti?”. Eli kertomalla blogissasi Black Fridaysta ja siihen liittyvistä toivehankinnoistasi CupoNationin verkkokaupoista osallistut 150 euron shoppailulahjakortin arvontaan! Mainitse ja linkitä postauksessasi tämä blogipostaukseni ja jätä viestiä osallistumisestasi tämän samaisen postaukseni kommenttiboxiin, jotta arvontaan osallistumisesi ei mene meiltä ohi! Osallistumisaikaa on aina 25.11.2015 klo 12 saakka. Voittaja arvotaan pian sen jälkeen ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja saa itse valita lahjakortin CupoNationin verkkokaupoista mieleiseensä.

Nyt ei muuta kuin hankintoja suunnittelemaan, tarjouksia sähköpostiin tilailemaan ja bloggaajahaasteeseen osallistumaan! :)
(Tuotekuvat lainattu linkitetyistä verkkokaupoista.)

Comments

 1. Anni
  13.11.2015 / 19:36

  Miehen lahjakollaasista tuli mieleen että citymarketilla on nyt kampanja jossa tuo pata on puoleen hintaan! :)

 2. Minna
  24.11.2015 / 15:49

  Osallistuin bloggaajahaasteeseen! Toivottavasti kelpaan mukaan kisaan :)

 3. Minna
  26.11.2015 / 16:29

  Julkaistaanko voittajaa täällä? :)

  • 26.11.2015 / 20:30

   CupoNation arpoi voittajan ja ilmoittikin hänelle jo. Sain tiedon, että voittajaksi arpoutui nimimerkki Triinu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.