Sateinen sunnuntai

Mitäs teidän sunnuntaipäiväänne kuuluu? Täällä sunnuntai alkoi vesisateella, mutta muuttui sitten hetken päästä räntäsateeksi. En ole koskaan aiemmin ollut yhtä iloinen räntäsateesta :D. Sisältäpäin tuon voi nimittäin niin helposti kuvitella lumisateeksi ja näyttäväthän valkoiset hiutaleet (olivatpa ne sitten räntää tai lunta) aina kivemmilta kuin vesipisarat! Näkyä täytyi lähteä ihastelemaan pojan kanssa ihan ulos asti. Nyt toivon pieniä pakkasasteita ja lumisadetta, niin ulkonakaan ei olisi enää näin märkää.

105

103

Täällä on naudan sisäpaisti uunissa, poika & kissat unilla ja mies harrastamassa. Parin tunnin päästä syödään ja sitten loppupäivälle suunnitelmissa ihan vain rentoa ajanvietettä. Sanoin miehelle, että jotain jouluista valoa voisi tänään viritellä ja pojan kovasti vieressä nyökytellessä ei voinut mieskään vastustella. Hmm, mitähän se jouluinen valo olisi… Se voisi olla iso tähti joko lasiterassille (jossa on nyt vasta tuo kuvissa näkyvä lyhty) tai meidän makuuhuoneeseemme. Huvittaisi kokeilla makuuhuoneeseen ikkunatähden sijaan valaisevaa seinätähteä, sängynpäätyseinälle! Näin se ei näkyisi vielä ikkunasta, heh! Joo, tuota me testataan tänään! Suloista sunnuntaipäivää!

Comments

 1. 15.11.2015 / 14:05

  Vesi sateista sunnuntaina myös oulussa mutta ei anneta sen häiritä ,pienepientä joulu viillistelyä myös täälTäpäin ,kynttilät palaa ja tonttutomerat istuu jo omilla paikollaan ja tulee se jouluaika pienilla askelilla tv. mummo

 2. Äippä
  15.11.2015 / 14:30

  Aika samalla kaavalla mennää täälläkin. Aamupäivällä kun sade hetkeksi hellitti ja aurinkokin pilkahti, lähdin koiralenkille. Nyt taas sataa taukoamatta. Karjalanpaisti ja uunijuurekset ovat uunissa. Mies ja koira päiväunilla ☺ Tuoksukynttilä ja kaksi hyasintin alkua koristavat keittiön pöytää. Lidlissä on muutes myynnissä tosi edullisia hyasintteja lasipurkissa – ihania

  • 16.11.2015 / 17:29

   Voi että, piti tänään käydä Lidlissä tuon vinkkisi takia, mutta se sitten harmillisesti jäi. Toivottavasti ehtisin tässä lähipäivinä! Ensimmäisen amarylliksen ostin jo viikonloppuna :)

 3. 15.11.2015 / 19:48

  Meilläkin on vietetty perhepäivää. Käyty ulkoilemassa, tehty pizzaa ja askarreltu. :) Olen jo pitkään suunnitellut tuollaisen valolyhdyn hankkimista, näin sellaisen jo muutama vuosi sitten restoration hardwaren kuvastossa, enkä ole sen jälkeen saanut mielestäni :) Olisi tosi nätti eteiseen..

  • 16.11.2015 / 17:30

   Oi, meidänkin pitää tehdä lähiaikoina pizzaa – edellisestä kerrasta on tosi pitkä aika!
   Laitoin tuohon isoon lyhtyyn ihan perusvalosarjan, minustakin tuollaiset valot näyttävät kivoilta lyhdyissä :)

 4. SatuKoo
  17.11.2015 / 18:24

  Tänään kyllä töissä vähän keskittyminen herpaantui, kun välillä tuijottelin ikkunasta lumisadetta :) Poishan ne suli melkein sitä mukaa, kun maahan osuivat.
  Saisi jo tulla valkoinen maa vähän valostuttamaan tätä pimeyttä.

  • 17.11.2015 / 18:25

   Voi kyllä, täälläkin niin lunta odotellaan! Tänään satoi taas räntää, mutta ehkä se pian muuttuu lumeksi ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.