Leffailta kahden kesken

Näinä vuoden viimeisinä viikkoina tulee aina perinteisesti mietittyä kulunutta vuotta. Mutta sitäkin enemmän näinä viikkoina huvittaa kutsua kotiin perhettä, ystäviä ja tuttavia – milloin kahvi-, tee- tai glögikupposen ääreen! Viettää pieni tuokio yhdessä tunnelmoiden ja kuulumisia vaihdellen. Mielestäni on tärkeää, että siinä sivussa muistaa viettää aikaa myös puolisonsa kanssa. Vaikka useimmiten iltaisin kaikki yhdessä kotona olemmekin, on joskus mukavaa oikein järjestää jotain yhteistä tekemistä; muuten illat saattavat kulua kumpainenkin omiaan puuhastellen. Tätä mietin, kun lähdin mukaan Indiedaysin ja M&M’Sin yhteistyökampanjaan.

Tästä oli puhetta viime viikon neuvolakäynnilläkin; siellä muistuteltiin kuinka tärkeää vanhempien kahdenkeskinen aika on. Että joskus sen järjestäminen saattaa jäädä arkikiireiden jalkoihin, mutta kalenterista voisi ruksata esim. joka kuukausi yhden lauantain, jolloin vanhemmat kävisivät kaksin syömässä, kävelyllä, keilaamassa, elokuvissa… Viettää hetki kaksistaan, jutella ja kysellä, mitä toiselle oikein kuuluu. Niinpä päätin, että järjestän minulle ja miehelle yhteisen leffaillan. Heti tulevana viikonloppuna! Tällä kertaa ihan kotisohvalla, jossa leffan saa valita valtavasta tarjonnasta itse ja herkkupusseja saa rapistella sydämensä kyllyydestä, miettimättä häiriintyykö vierustoveri… Herkut meille tarjoutui tämän yhteistyökampanjan myötä: suussasulavia M&M’S -karkkeja suklaisina ja pähkinäisinä, N-A-M!

048

Innostuimmekin näistä karkeista sen verran, että niiden ympärille tuli samalla tehtyä lauantain jälkiruokakin! Resepti tuli mieheltäni. Kuohkeaa kermavaahtoa, vaniljarahkaa sekä suklaisia M&M’S-makeisia – yllärinä joukossa vielä suolaisia popcorneja! Popcornit olivatkin joukossa todellinen ylläri, sillä niitä ei valkoisen rahkavaahdon joukosta juurikaan erota. Tämä toimii hyvin myös ilman vaniljarahkaa; mielestäni tulee ehkä vielä parempi siten, mutta makuasia toki. Lisäksi mies valmisti jälkkärille herkullisen kinuskikastikkeen kermasta, fariinisokerista ja voinokareesta.

010

024

Värikkäät M&M’S-karkit sulivat vaahtoon hauskasti: kun jälkiruokaa sekoitti, tuli sulaneista karkeista valkoiseen vaahtoon kivoja raitoja.

mms

Meidän leffaherkkuina nähdään aina joko popcorneja, pähkinöitä tai irtokarkkeja, erittäin harvoin sipsejä. Nyt olikin kiva yhdistää monet näistä herkuista: kulhossa kiva kombo pähkinäisiä M&Msejä sekä poppareita! Herkullinen suolaisen, makean, suklaisen ja pähkinäisen yhdistelmä :P

043

009

032

047

M&M’S-makeiset maistuvat myös ihan sellaisinaan, suoraan pussista tai kulhosta! Juu-u, olet varmasti siellä ruudun ääressä ihan vesi kielellä eikä ihme! Ehkä pieni lukijakisa olisi paikallaan? Jaa kommenttiboxissa oma M&M’S -hetkesi ja kerro, onko suosikkisi pähkinä vai suklaa sekä kenen kanssa jakaisit omat M&M’S-karkkisi. Voittaja saa noin 30 euron arvoisen M&M’S-tuotepaketin (12 pussillista!) joko valitsemaansa suklaata tai pähkinää! Kilpailu alkaa nyt ja päättyy torstaina 19.11. klo 18. Tällä kertaa minä päätän voittajan eli vastauksen sisällöllä tosiaan on väliä! :) Kilpailu on päättynyt!

Lisää kilpailuja ja kaikenlaista muuta mukavaa löydät M&M’S Suomi –facebook-sivuilta, joten kannattaa käydä tykkäilemässä sielläkin. Eipä sitten muuta kuin onnea kilpailuun!

Comments

 1. Päivi
  16.11.2015 / 12:47

  Suklaa on ihan paras ja näitä on ihana mutustella lasten kanssa karkkipäivänä

 2. kiruska
  16.11.2015 / 12:56

  m&m suklaisena ja perheen yhteiseen leffahetkeen nuo sopisivat 101 % ;)

 3. ppau
  16.11.2015 / 13:38

  Ostimme ulkomaanmatkalta kerran M&M’s-karkkeja ja tein niistä punaisista sydämen, valokuva on vielä jossain tallella. Välillä voi leikkiä ruualla. ;)

  Jakaisin suklaa M&M’s-karkit poikaystäväni kanssa, niitä olisi kiva napostella juuri leffa-iltana.

 4. Outi Kulin
  16.11.2015 / 13:43

  Oi että mikä arvonta! Suklaa on niin parasta, että vesi herahti kielelle heti sun herkullisista kuvista. Lasten kanssa napostelisin samalla voitaisiin katsoa vaikka Onnelia ja Annelia tai Risto Räppääjää :)

 5. Sannak
  16.11.2015 / 13:46

  Ensimmäiset m&m karkit on takuulla ostettu laivalta, tai jostain ulkomailta. Olen aina ihaillut niiden värikästä ja iloista sekoitusta. Välillä melkein niin, ettei raaskisi syödä :) Mutta kyllä ne on aina syötyä tullut.
  Pähkinäiset olisi kivaa jakaa vaikka tyttärieni kanssa leffailtaa viettäen. Ei ole tullut sellaista tyttöjen iltaa hetkeen vietettyäkään :)

 6. SusannaI
  16.11.2015 / 13:47

  Valitsisin suklaiset niin pieni poikanikin pääsisi herkuttelemaan äitin ja isin kanssa. Eikös se näin joulunalla ole sallittua ;)

 7. Sari
  16.11.2015 / 14:02

  Päätin heti osallistua, koska juhannuksesta asti kestänyt koko perheen karkkilakko (minä, mies ja kolme poikaa)loppuu joulukuussa ja tämä jos mikä kruunaisi karkkilakon loppumisen. Mielellämme myös koristelisimme karkeilla piparitaloa ja piparkakkuja näin joulun alla.
  Ajankohtainen arvonta siis meidän perheelle.
  PS. Suklaiset M&M-karkit maistuisivat meidän perheelle.

 8. Nkl80
  16.11.2015 / 14:03

  Pähkinät tänne, kiitos :)

  Leffaa katsellessa perheen kanssa ja miksei salaa vähän yksinäänkin herkutella.

 9. 16.11.2015 / 14:11

  Nam, tähän herkulliseen kisaan täytyy ottaa osaa! Minulla tulee näistä M&M’s -karkeista mieleen lapsuus ja se kun olen näitä ensimmäisen kerran maistanut naapurin poikien olohuoneessa ja ai että mitä herkkua! Pojat oli näitä lentokoneesta ostaneet ja muistan harmitelleeni sitä, kun me ei koskaan ruotsinlaivaa pidemmällä käyty ja silloin näitä ei vielä sieltä saanut! Mutta tilanne on korjattu monta kertaa nyt sen jälkeen kun Suomessa tulivat myyntiin ;) Näin joulun lähestyessä minä laittaisin ilon kiertämään ja antaisin muutamat pussit lahjaksi oman ja miehen sisarusten lapsille, mutta eiköhän me miehenkin kanssa näitä jokunen pussi herkuteltaisi joku ilta pojan nukkuessa :) Itselleni maistuisi pähkinä, mutta lapsien vuoksi valitaan suklaa, jos voitto napsahtaa! :)

 10. Riitta
  16.11.2015 / 14:16

  M&M maistuvat suklaisina; meillä perinteisesti niitä käytetty piparkakkutalojen koristelussa. Viime vuonna tehtiin miehen siskon miehelle piparinen panssarivaunu (työskentelee puolustusvoimissa), jonka sisään piilotettiin kasa m&m- sekä nallekarkkeja :) Saapa nähdä mikä erikoisuus tänä vuonna kyseiselle henkilölle taiotaan ;)

 11. Marjo
  16.11.2015 / 14:33

  Tehtiin jokunen vuosi sitten pojan synttäreille suklaa cookieita ja sankari sai koristella joka cookien suklaisilla m&m karkilla. Karkit kestivät hyvin uunin ja olivat kauniita väripilkkuja valmiiden cookieiden päällä.

  Jakaisin suklaiset m&m karkit miehen ja pojan kanssa pojan valitsemaa piirrettyä katsellen=dusty ja kätyrit.

 12. 16.11.2015 / 15:12

  Ehdottomasti pitäisin suklaisen leffaillan rakkaan mieheni kanssa. Ihan liian harvoin tässä 25 vuoden ja viiden lapsen ja työssäkäynnin yhteiselossa on kahden keskistä aikaa. Pitäisi muistaa rakastaan ja antaa hetki aikaa vain hänelle ♡

 13. Piritta
  16.11.2015 / 15:44

  Mekin vietimme miehen kanssa leffailtaa viime lauantaina elokuvateatterissa. Kaksoset täyttivät juuri 11 kk ja tämä oli meidän ensimmäinen ilta kaksistaan ulkona heidän syntymän jälkeen :) ja hyvin meni :)
  Täytyy tunnustaa, että en tiedä olenko maistanut edes näitä herkkuja, joten valitsen summissa siis suklaan..
  Kiitos blogistasi!

 14. Minna
  16.11.2015 / 15:49

  Ostan vain ja ainoastaan laivalta M&Msejä , jotenki se on vain se juttu…sitten kahden kymmenen vuoden takaa…saahan niitä ihan lähikaupastakin mutta sieltä ne ei ole ikinä lähtenyt mukaan. Jakaisin kyllä ilon perheen kesken! Nostalgiakarkkeja!
  Kiitos mukavasta blogista!
  Minna

 15. 16.11.2015 / 16:13

  Ihana postaus ja niin herkullinen! Muistoni M&M-karkkeihin liittyy siihen, kun mieheni poika oli pieni ja toimme hänelle laivalta tuliaiseksi näitä kyseisiä karkkeja. Hänen kanssaan vietin sitten aikaa kaksistaan eräänä päivänä ja katselimme lasten elokuvaa. Yhtäkkiä näiden karkkien mutustamisen lomassa hän tokaisi minulle, että hänellä on tosi kivaa ja voisimme tehdä tätä yhdessä useammin. Silloin sydän suli ja halata rutistin pientä miestä. M&M tuo aina tämän hetken mieleeni. Jakaisin palkinnon varmasti edelleen hänen kanssaan, nyt vähän isompien poikien leffaa katsellen :)

 16. Meibi
  16.11.2015 / 16:38

  Kauheeta tunnustaa,mutta jos oikein muistan,niin minä en ole koskaan syönyt M&M ”s karkkeja. Mitenkähän paljon olenkaan menettänyt ? :( Jos joskus pääsisin maistelemaan ,niin varmasti suklaa olisi se minun valintani. Minä jakaisin karkit jouluna äitini ja sisaruksieni ja heidän lastensa kanssa,joten karkit hupenisivat herkkusuihin nopeastikin. Noista 12 pussista saisikin ihanan yhteisen ison lahjapaketin kuusen alle jouluyllätykseksi :)

 17. Maiju
  16.11.2015 / 16:44

  Paras M&M’s hetki oli, kun kävimme puolisoni kanssa Lontoon jättisuuressa M&Ms kaupassa! Joka väriä, eri kokoja, kaikkea, ja paljon! Oli pakko ostaa säkillinen, kun kerrankin sai itse valita parhaimmat;) tykkään molemmista versioista, mutta ehkä kuitenkin pähkinä vie voiton! Sitä lähes joka reissusta pussillinen on ostettava. :) namit jakaisin puolisoni kanssa yhteistä iltaa viettäen.

 18. Jenni
  16.11.2015 / 16:46

  M&M karkeista tulee aina mieleen Amerikka. Mieheni on Amerikasta kotoisin ja ollessani ensivierailulla hänen kotikaupungissaan ajelimme autolla ympäriinsä ja söimme M&M-karkkeja, joita mieheni oli ostanut. Romanttisia muistoja siis! Ja varmaan sanomattakin selvää, että näitä karkkeja syödessä en voi olla muistelematta tuota reissua!

  Pähkinäisiä M&M-karkkeja jakaisin siis mieheni kanssa. Ja parin viikon päästä olemme jälleen tuossa ihanassa kaupungissa, nyt tosin kolmen lapsen kanssa!

 19. Julia
  16.11.2015 / 17:17

  Maistoin pähkinäisiä m&m karkkeja vasta tutustuttuani amerikassa asuneeseen mieheeni vuosia sitten. Niitä syödessä tulee aina mieleen seurustelun alkuajat. Olisimme halunneet niitä karkkeja häihin omilla nimikirjaimillamme, mutta tilaaminen amerikasta suomeen olisi maksanut ihan liikaa. :)

 20. Eveliina
  16.11.2015 / 17:58

  Muutamia vuosia sitten kaupasta löytyi pusseja, joissa oli pastellisen värisiä M&M’sejä suklaisina. Päätin niitä ostaa vaikka pähkinäisistä tykkäänkin enemmän, lähinnä leikkimisen takia. Niistä oli kiva kokeilla koota erilaisia muodostelmia. :-D Elikkä pähkinäisistä tykkään enemmän ja jakaisin herkut kahden ystäväni kanssa, joita tapaan ihan liian harvoin enää!

 21. Hanna
  16.11.2015 / 18:01

  Pähkinäisenä ilman muuta. Onneks näitä saa nykyään Suomestakin. Ei tarvi enää ulkomailta raahata.

 22. PauliinaK
  16.11.2015 / 18:01

  Suklaalla ehdottomasti! Ihania muistoja Amerikan matkasta nämä suklaanamit herättävät, siellä näitä erityisesti tuli syötyä kilokaupalla. Karkit söisin rakkaimpieni kesken, kotisohvalla löhöten tietty ;)

 23. SariO
  16.11.2015 / 18:27

  Suklaiset ovat parempia, koska ne käyvät myös perheemme allergisille lapsille. Olen koristellut niillä myös lasten synttärikakkuja. Jos voittaisin palkinnon, herkuttelisin niillä perheeni kanssa joulun aikaan jotain hyvää elokuvaa katsellen. Ja ehkäpä niitä käytettäisiin myös pipareiden koristeluun.

 24. Asta
  16.11.2015 / 19:21

  Suklaiset karkit juhlistaisivat ehdottomasti kahden viikon päässä siintävän äitiyslomani alkua. Sitten on aika nostaa jalat ylös ja kaivaa lempparikarkkipussi esiin.:)

 25. T.
  16.11.2015 / 19:31

  M&M’s-karkkeja olen ensimmäisen kerran maistanut laivalla tai ulkomailla, muutamia vuosia sitten Lontoossa käydessäni piipahdin myös valtavaan M&M’s-kauppaan ihastelemaan. Pähkinäiset ovat suosikkejani, nam! Herkkuhetken jakaisin mieheni kanssa; vauva-arkeen piristyksenä kahdenkeskinen herkutteluhetki jonkin kivan leffan kera pikkumurusen mentyä yöpuulle, voi miten ihanalta tuntuu jo pelkkä ajatuskin :)

 26. E
  16.11.2015 / 19:52

  Muutama vuosi sitten olin kuukauden verran kielileirimatkalla Amerikassa. Siellä taisin maistaa ensimmäistä kertaa elämässäni M&Msejä. Viimeisenä iltana kokoonnuimme koko reissuporukalla yhteen hotellihuoneeseen jakamaan koko reissun parhaita hetkiä, ja samalla valtavan kokoiset M&M-pussit kiersivät huoneessa ja jokainen sai mutustella niitä mielin määrin. Sen jälkeen en ole M&Msejä syönyt, joten niistä tulee mieleen vain tuon viimeisen illan haikeat tunnelmat. Sen takia olisikin mahtava luoda uusia muistoja M&Msien parissa ehkäpä hieman iloisemmissa merkeissä. Valitsisin ruskean pussin eli suklaiset M&Msit, ja ottaisin karkit mukaan muutaman viikon päästä järjestettäviin perheemme pikkujouluihin, jolloin varmasti jokaisella pikkuisella ja vähän isommallakin tulisi suut makiaksi. :)

 27. moonangel
  16.11.2015 / 20:54

  Taisin Japanissa maistella mieheni kanssa ensimmäisiä kertoja näitä karkkeja ja oli ensimmäinen yhteinen reissukin :) Suosikikseni nousee kyllä pähkinä. Miehen kanssa jakaisin karkkini yhteisen muiston kunniaksi <3

 28. Katri
  16.11.2015 / 21:17

  Suosikkini on suklaa. Karkit haluaisin jakaa rakkaan poikaystäväni seurassa, jonka kanssa olemme avaamassa elämässä uuden luvun. Yli vuoden kestäneen kaukosuhteen jälkeen edessä odottaa yhteinen koti ja arki – tämä postaus inspiroi yllättämään rakkaan hyvällä jälkkärillä. En malta odottaa että pääsen valmistamaan vinkkaamasi herkkua!

 29. SatuK84
  16.11.2015 / 21:33

  Suklaiset M&M’s ovat ihania!! Voitosta varmaan jakaisin osan kummilapsien joulupaketteihin ja osan herkuttelisin ihan itse mieheni kanssa :)

 30. Tuulia
  16.11.2015 / 22:02

  Jenkeissä vaihto-oppilaana ollessani vuosia sitten taisin maistaa ensimmäiset M&M karkit, aina vaan yhtä hyviä. Pähkinät siis maistuisivat minulle ja ystäväni kanssa voisi järjestää ”äitien herkutteluhetken”.

 31. Riikka
  16.11.2015 / 22:21

  Suklaa vie voiton, toki pähkinäsuklaa on parasta myös! Näin lukiolaisen koeviikon alla tulisi mieleen napostella karkkeja kokeisiin lukiessa, viisi koetta kun on samalla viikolla niin tarvitaan jo vähän tsemppareita! Jakaisin karkit siis kirjojen kanssa, tai perjantaina kouluviikon päättyessä kavereiden kanssa – M&M-karkkien kera olisi mukava hidastaa hetkeksi.

 32. Pirjosofia
  17.11.2015 / 03:41

  Suklainen on suosikki, ja namut antaisin (jo aikuiselle) tyttärelleni, hänen lempikarkkejaan<3

 33. Iita
  17.11.2015 / 07:31

  Viimeisin m&m-hetkeni oli viime lauantaina, seisoin karkkihyllyn edessä ja valitsin kummipojan pakettiin karkkeja. Pakettiin pääsi sininen m&m-pussi (crispy).

  Toki ostan näitä muulloinkin, yleensä kylläkin jouluna tai tuliaisena jostain reissusta…. En ole ennen ajatellutkaan, mutta selvästikin näillä karkeilla on speciaali asema meidän perheessä, ne kuuluvat johonkin erityiseen ”vähän parempaan” hetkeen :)

  Suosikkini on pähkinä ja jakaisin ne perheen kanssa (elokuvan kera) ja kummilasten joulupaketteihin <3

 34. Suski
  17.11.2015 / 08:16

  Oii miehen lempikarkkeja!! Pähkinä ehdottomasti. Pitäis itekki satsata ja ottaa irtiotto arjesta, oikein kahden kesken puolison kanssa. Pieni piristys ei olisi pahitteeksi

  Mukavaa joulun odotusta!

 35. HeliJ
  17.11.2015 / 09:34

  Nam, M&M-karkkeja laitoin viimeksi rocky roadiin (kaiken muun herkun ohella :) Kaikki maut on hyviä, eihän niistä osaa päättää ;) Perheen kanssa tuli tuhottua se rocky road eli perheen kanssa maistuvat parhammilta!

 36. mai
  17.11.2015 / 10:27

  M&M karkit tuovat mieleen (ja kieleen) muistot Floridan matkasta. Perheen kesken lämmössä lekotellen ja karkkeja napsien, kiireettömästä yhdessäolosta nauttien. Jos nyt voitan, käyttäisin M&M karkit lasten kanssa herkutteluun ja tuon matkan muisteluun matkavalokuvia katsellen. Pähkinäiset ovat koko perheen suosikkeja!

  Mukavaa joulunodotusta.

 37. Äippä
  17.11.2015 / 11:04

  Tarjoaisin karkkeja koko perheelle, eli kun nuoriso tulee käymään ja olemme kaikki koolla. Tuo teidän jälkkäri kuulostaa (ja näyttää) tosi herkulliselta, varmaan soveltaisin sitä. Makuna suklaa – koska se on mieheni lemppari, ja hän harvoin ostaa karkkeja – pääsisi äippä yllättämään :)

 38. Mirka
  17.11.2015 / 11:19

  Suklaiset M&M:t on niin hyviä! Syön niitä yksitellen. Hauskaa itseni kiusaamista! :D Nämä karkit kuuluvat lapsuusmuistoihini. Kävimme tuolloin muutaman vuoden välein perheeni kanssa laivalla, vaikka laivalle itsessään oli matkaa jo 900km. Joka kerta näitä oli sieltä pakko saada ja olivatkin sitten suosittuja tulijaisia kavereiden mielestä, koska karkit olivat heille eksoottisia. (Harva oli laivalle koskaan päässyt.) Myöhemmin muutin Tornioon ja hankin näitä Haaparannalta. Enää nykyään eivät niin eksoottisia makeisia ole, kun saa jo monista kaupoista (Pohjois-)Suomestakin. :) Mutta edelleen lemppareita! <3 Pähkinäisiä en ole maistanutkaan allergian vuoksi. Karkeista osa menisi varmasti omaan suuhuni ja loput hyvät laittaisin kiertoon - lapsilleni, kummilapsille, miehelleni, ystäväperheden joulupaketeihin. Nam! :) (Alkopa haluttammaan suklaata...)

 39. Suvi
  17.11.2015 / 12:10

  Ihanan makea arvonta ;) mulla tulee pähkinäisistä m&m’s karkeista aina mieleen lapsuuden laivareissut ja löytyipä niitä myös häissämme karkkibuffetista, joten kyllä ne taitavat viedä voiton (vaikka suklaisetkin tosi herkullisia). Näitä nautiskelisin yhdessä mieheni kanssa viettäen kahdenkeskisen leffa-illan kiireisen lapsi- ja vuorotyöarjen keskellä, oi mitä luksusta <3 osa toki jaettaisiin poikiemmekin kanssa :) myöskin tuota jälkkäriä on kyllä pakko kokeilla!

 40. Ansku
  17.11.2015 / 13:56

  Leffailta miehen kainalossa, siinä olisi hyvä mutustaa karkkia. Esikoisen syntymän jälkeen nuo hetket ovat jääneet, esikoinen kohta 10kk. Muutaman pussin kyllä lahjottaisin lähipiirille, että hekin saisivat viettää herkkuhetken rakkaiden parissa. Suklaiset namut olisivat kyllä ehdottomasti suosikkeja!

 41. Madde
  17.11.2015 / 15:18

  Ou nou, nuo pähkinäiset M&M’s karkit on ihan lemppareita! Tulee aina mieleen opiskelijavaihto Englannissa missä näitä tuli mutusteltua. Karkkeja syödessä muistuu myös aina vahvasti mieleen juurikin ne ihmiset keihin tutustuin tuona lukukautena.

  Jos voitto osuisi kohdalle jakaisin karkit tällä kertaa kyllä tulevan aviomiehen kanssa. Suunniteilla on pitää myös häiden jälkeen kiinni yhteisistä treffi-illoista joten teidän leffailta kuulostaa kyllä varsin hyvältä idealta myös omalle kohdalle :)

 42. Teija
  17.11.2015 / 15:22

  Suklaiset maistuisivat ja mieheni kanssa jakaisin herkkuhetken.

 43. -R-
  17.11.2015 / 22:40

  Aikaa sitten olimme kuuden hengen perheellämme lomamatkalla ja jokainen lapsi sai valita lentokoneesta ennakkotilaukseen yhden herkun. Tyttö 8v valitsi M&M’s karkkikoneen ja sen täyttäisin suklaisilla karkeilla ylläriksi jos voittaisin, kone on edelleen matkamuistona tallessa :) Talvifiilistelyjä sinulle!

 44. 18.11.2015 / 09:38

  M&M-karkit kuuluu meidan perheessa aina Suomen lennolle.Lentokentalta naita aina ostetaan lennolla naposteltavaksi.
  Itse tykkaan pahkinataytteesta ja lapset suklaasta.Lasteni kanssa nautitaan!!!

 45. -K-
  18.11.2015 / 12:26

  Suklaiset maistuisivat varmasti. Saisin kuin toisen joulun kun olisi karkkia säästössä tammikuulle jolloin pienokaisemme pitäisi syntyä. Nyt ja joulun ajan joudun vain haaveilemaan kaikesta hyvästä kun raskausdiabeteksen vuoksi en voi syödä mitään sokerista enkä rasvaista:) mies ja lapset tietenkin herkuttelukavereita..

 46. Juulia
  19.11.2015 / 09:47

  M&M-karkit ovat vakiovarusteita risteilyillä! Parhain muisto näistä on, kun kilpailimme avopuolison kanssa siitä kumman suuhun näitä mahtuu enemmän. Mies voitti.. Pähkinäiset vievät kyllä voiton!
  Nyt kun molemmat taloudessamme opiskelee, on herkuttelu jäänyt vähemmälle, sillä herkut ovat melkoisen hinnakkaita ( Tietysti avopuolisoni pääsisi näitä herkkuja kanssani jakamaan. :)

 47. Elisa
  19.11.2015 / 10:09

  Ihana arvonta! M&M-karkeista tulee heti mieleen oma tytär, joka ei syö mitään muita karkkeja tai suklaata kuin M&M-rakeita (ilman pähkinää). Luulenpa, että jos onni suosisi tässä arvonnassa, en saisi pitää palkintoa kokonaan itselläni =) Valintani on perusrae pelkällä suklaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.