Jouluista ilmettä makuuhuoneeseen

Makuuhuonettamme on nyt kohta parisen viikkoa valaissut iso valkoinen joulutähti. En halunnut sitä vielä ikkunaan, joten se ripustettiin seinää vasten. Toimisi vielä paremmin, jos tähti olisi hieman pienempi, mutta koska meillä on vain näitä metrisiä, niin näillä mennään!

031

027

Kuvista tuli ikävän kellertäviä, kun tähdessä oli valo päällä. Tästä johtuen nopea kuvien muokkaus mustavalkoisiksi…

Kohta tähti voi siirtyä makuuhuoneesta lopulliseen joulupaikkaansa, sillä makuuhuoneen ikkunaan aion edellisten joulujen tapaan laittaa punaisen valosydämen. Aiempina vuosina tämä tähti on ollut pojan huoneessa, mutta täytyy miettiä, mihin sen tänä jouluna ripustamme. Voi nimittäin olla, että se ei saa minkäänmoista joulurauhaa pienen pojanviikarin huoneessa, sohvakin kun on juuri ikkunan alapuolella. En myöskään halua lapsen huoneeseen mitään sellaista, jota hän joutuu koko ajan varomaan. Ehkä hän saa huoneeseensa pienen pöytäkuusen, jossa on pattereilla toimivat LED-valot.

makuuhuone

Nyt taidan siirtyä telkkarin ääreen, jäi eilen kesken eräs tosi jännittävä rikosmysteeri! Tänään toivon hartaasti, että poika nukkuisi kunnon päiväunet – tämä tarkoittaa hänen kohdallaan yli tuntia (ruhtinaallista, eikö totta…). Nyt on jotenkin sellaisen hengähdyshetken tarpeessa tämän kaiken kaaoksen keskellä; kaapeista vedetään ulos lähes kaikki… Kauanko tätä kestää?

Comments

 1. NK
  25.11.2015 / 17:22

  Hei mistäs löytyy metrisiä (joulu)tähtiä?

 2. Nannikainen
  1.12.2015 / 15:43

  Hei! Ihanat verhot pilkahtavat kuvassa, mistähän ne mahtavat olla hankittu?

  • 1.12.2015 / 15:48

   Olen ostanut verhot Prismasta, ovat House-merkkiset. Ostohetkestä on aikaa noin kolmisen vuotta, joten en tiedä, onko näitä enää saatavilla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.