Mieluisia talvisävyjä

En tiedä satuitteko viime perjantaina huomaamaan Iltalehden mukana ilmestynyttä Laatuaika-julkaisua ja siinä olevaa pientä haastattelua? Siinä haastateltiin kolmea bloggaajaa, minä olin yksi niistä. Minulta kysyttiin, mikä tulevan talven sisustustrendeistä inspiroi minua eniten. Vastasin näin:

”En sisusta kotiani mitenkään aktiivisesti vaihtuvien trendien mukaan, mutta inspiraatiota niistä saa silti! Tänä talvena minua inspiroi ajatus lämpimien sävyjen lisäämisestä vaaleaan kotiini. Erityisesti vaaleanharmaa, kuparinsävy sekä luonnolliset puunsävyt kiehtovat ja kuka tietää; ehkä joukosta löytyy tänä talvena jokin yllätysvärikin! Avainsanoina ovat kuitenkin raikkaus, pehmeys sekä kotoisuus.”

Jutun pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä.

021

Tuo haastattelu tuli mieleeni, kun näin nämä ottamani kuvat koneella. Nyt miellyttää tosiaan kovasti vaaleanharmaa, vaalea puu, kuparinsävy sekä suht uutena juttuna tuollainen murrettu, vaalea oranssi! Viimeisimpään ihastuin tuon taannoisen perjantaioksani myötä. Ehkä jopa hieman sellainen vaalean persikkainenkin sävy kiehtoo. Nämä kaikki sopivat mielestäni loistavasti yhteen ja muodostavat kauniin kokonaisuuden. On muuten todella kestävä tuo 1,5 viikkoa sitten ostamani Ilex! Ajattelin, että pudottaa marjat piankin, mutta ei!

Tuosta Joy-kyntteliköstäni kysytään tasaiseen tahtiin näin joulun alla. Että onko sen lamput oikeasti noin valkoiset kuin kuvissani; tuotekuvissa kun näyttävät niin keltaisilta. Nämä kuvat on kyllä lähempänä totuutta, tuotekuvissa sävy vääristyy huomattavasti. Mielestäni kynttelikön sävy on kauniin valkoinen, mutta kuitenkin lämmin eli ei sinerrä yhtään.

023

Olen aivan ihastunut tähän uusimpaan lampaantaljaani, joka tuossa nojatuolilla retkottaa. Pitkäkarvainen, osittain kiharainen ja mitä upeimman sävyinen! Meidän vanhempi kisunen on myös aivan ihastunut taljaan ja nukkuu tuossa tuolilla päivittäin. Hän ei juurikaan taljasta erotu, joten vaarana on, että joku istahtaa päälle…

007

Ja juu, pienempi joulukuusi pääsi viikonloppuna jo esille, heh! Se tulee siirtymään terassille, mutta pojan mieliksi jätimme sen vielä tuohon… Oli niin innoissaan kuusta kokoamassa, että pitäähän sitä työnsä jälkeä vähän päästä ihastelemaankin! Hän muuten näyttää minulle aina aamuisin, että mitkä jouluvalot sytytetään seuraavaksi. Tänä aamuna kun sytytin pallovalot, osoitti käsi jo tomeran käskyn kera kynttelikköä kohti :D. Mukavaa tiistaipäivää! 

Comments

  1. Mimmu
    24.11.2015 / 22:40

    Voi Satu,Satu,Satu…niin pitkään tuota sinun Joy-kynttelikköäsi olen kuolannut. Nyt se päivä koitti: äsken tilasin tuon ihanuuden omaankin kotiini. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.