Muistutuksena shoppailijoille…

Nyt se on täällä – Black Friday! Jatkoa Black Friday lähestyy -postaukselleni, jossa tästä jo kerroinkin. Eli kyseessä on tämän päivän voimassaoleva ostostapahtuma, jolloin eri verkkokaupat tarjoavat tuotteistaan oikeasti suuriakin alennuksia! Näistä alennuksista emme tiedä etukäteen, joten täytyy vain itse tehokkaasti tutkailla asiaa. CupoNation on kuitenkin helpottanut työtämme ja koonnut kaikki CupoNation-verkkokauppojen tarjoukset yhdelle sivulle, jonka löydät tästä linkistä. Että jos on ollut aikeissa hankkia jotain joko itselle tai läheiselle, nyt sen voi löytää tuota kautta mukavan aleprosentin kera! Tuntuu, että tämä päivä on tänä vuonna aiempaa enemmän esillä; ainakin oma sähköpostini, Instagram sekä Facebook-sivuni tuntuu täyttyvän erilaisista ilmoituksista.

black friday

Täällä joku odottelee päiväuniaikaa, jotta pääsee tsekkaamaan tarjoukset – aika lupaavalta on ainakin eilen saapuneiden tarjousten perusteella näyttänyt. Mukavia shoppailuhetkiä! Toivottavasti teemme hyviä löytöjä :)

Comments

  1. marjo
    28.11.2015 / 23:47

    Hei! Sinulla näyttää olevan sama vedenkeitin haave kuin minulla Tiedätkö mistä noita Delonghin vintage vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia saisi Suomesta? Yhdestä Suomen verkkokaupasta olen löytänyt mutten kaikissa väreissä. Ja varsinkin se neljän leivän paahdin olisi aivan unelma mutta sitä en ole löytänyt mistään Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.