Adventtisunnuntai kotona

En ole ehtinyt blogiin koko viikonloppuna; ollaan oltu koko ajan joko menossa tai sitten meille on ollut tulossa joku. Mukavaa! Tänään rauhoitumme pääasiassa kotiin. Ajatella, että nyt se jo koitti: ensimmäinen adventtisunnuntai!

063

Olen aina viimeistään ensimmäisenä adventtina ottanut tuon Ferm Livingin kynttelikköni esiin. Tänäkin vuonna se saa toimittaa adventtikynttelikön virkaa, sillä en koe mitään numeroituja kynttilöitä tarpeellisiksi.

040

049

Taitaa olla jo jonkinmoinen ennätys, että ensimmäinen adventtisunnuntai koitti ennen kuin tähdet ehtivät olohuoneemme ikkunoihin! Tuo asia täytyy kyllä illalla korjata. Tässä joulunajassa on mukava olla aina jotain pientä, jota odottaa! Yksi asia, jota olen odottanut, on miehen isyysvapaa. Se alkoi nyt, joten huominen ei tunnukaan ihan perusmaanantailta. Mutta nyt rentojen sunnuntaipuuhasteluiden pariin ja näiden kuvien myötä toivottelen teille:

077

 

Comments

 1. 29.11.2015 / 11:47

  Ihanaa adventtisunnuntaita! Ja kiva kun saatte nauttia joulunodotuksesta vähän rauhallisemmissa merkeissä. :)

 2. EmiliaMaria
  29.11.2015 / 14:35

  Mukavaa ensimmäistä adventtia! Me käytiin tytön kanssa kahdestaan hirvipeijaisissa syömässä lihakeittoja ja suolalihaa, mies haiskahti sen verran eilisille pikkujouluille etten pakottanut sitä mukaan. :D
  Meillä on ollut tähti olohuoneen ikkunassa jo viikon. Kynttelikön voisi kaivaa ehkä illalla esille. Lunta saisi kyllä tulla, on tämä neljän kuukauden marraskuu vaan niin ankea. Mummon synttäreille pitäisi kohta lähteä, mutta tottahan tytölle nousi kuume. Saa jäädä isänsä kanssa kotiin.. Harmittavaa tää sairastelu, johan tuo ehti olla viikon terveenä ja taas tautia pukkaa, kiitos päiväkodin josta tulee kaikki pöpöt kotiin. Jospa joulun aikaan saatais olla terveitä kun meilläkin mies jää isyysvapaalle silloin, päikky kun on kiinni eikä haluta viedä tyttöä toiseen päiväkotiin kun juuri on alkanut tuonne tottua.

  • 30.11.2015 / 13:39

   Kiitos! Mekin ripustimme eilen olohuoneen tähdet, nyt on niin jouluista, heh! Lunta odotan kovasti minäkin, tämä synkkyys saisi jo riittää.
   Voi tuo on kyllä ehdottomasti huonoin puoli päiväkodeissa! Pikaista paranemista tytölle! Teillä on lähtenyt hyvin käyntiin päikkyily?

   • EmiliaMaria
    30.11.2015 / 15:11

    Kyllä, muuten on lähtenyt päiksy käyntiin tosi hyvin. Vasu-keskustellussa tyttö sai tosi paljon positiivista palautetta. Alkuun ei olisi mielellään jäänyt sinne aamuisin, mutta kun pääsi aina sylistä syliin ja vilkutettiin hyvillä mielin, niin nyt on jo itse ihan mielissään kävelemässä oikeaan kerrokseen ja vilkuttaa tomerasti.

    • 1.12.2015 / 11:10

     Tosi kiva kuulla! Tuo on vanhemmille niin tärkeää, että lapsi viihtyy eikä jää joka aamu itkemään. Meillä kyllä varmasti minä jään, sitten kun sen aika on, mutta se on jo ihan toinen asia :D

 3. julia
  30.11.2015 / 12:45

  Mikä halkaisija teillä on Kartellin fl/y lampussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.