Talviterassin aamuaurinko

Kyllä on harmaa taivas ja heti niin pimeä päivä että! Tänään onkin paikallaan muistella eilistä, jolloin joulukuun aurinko näyttäytyi. Joskus joku näky on kerta kaikkiaan niin valloittava, että täytyy pikaisesti rientää kameran luo ja ikuistaa se. Näin kävi minulle eilen ruuanlaiton lomassa. Vilkaisin aamupäivällä terassille, jossa auringonsäteet saivat aikaan upean varjon terassin seinään! Samaan aikaan kun vähissä vaatteissani heiluin terassilla kamera kädessäni, poika nuoli terassioven ikkunaa ja yritti saada huomioni. Harmi kun sitä ei tullut ikuistettua kuvaksi! :D

010

006

Joulukuussa aurinko on aika harvinainen näky muutenkin, joten tuo näkymä oli ilman muuta ikuistettava. Tänään täysin päinvastainen sää: vettä sataa eikä auringonsäteistä ole tietoakaan. Mutta ei haittaa, pienet pukin puuhastelut ovat kivasti piristäneet päivää!

Olohuoneen lisäksi terassillakin on muutama männynoksa, ihanan vihreitä! Näitä täytyy hakea vielä lisää. Sopivat mielestäni kivasti tuohon bambulyhtyyn kynttilän sijasta. Olin tänään aikeissa ostaa Prismasta lisää sitä valkoista askartelumassaa ja tehdä hieman kuusenkoristeita, mutta ne massat olivat kaikki jo loppuneet eikä myyjän mukaan lisää ole aivan heti tulossa! Omien kokemusteni mukaan tuo kyseinen massa (Fimo Air) on ehdottomasti parasta, joten olen mieluummin ilman kuin ostan jotain toista merkkiä. Harmi, mutta tästäpäs nyt muistan, että seuraavalla kerralla täydennän ensin omat varastoni ja kerron asiasta sitten vasta täällä :D.

003

Täällä on neljä viidestä unilla tai ainakin makuuasennossa, joten taidan liittyä jonon jatkoksi! Mukavaa keskiviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.