Tummempaa joulua

Tässäpäs muutama joulukuva Hemtexiltä! Tummanpuhuvia sävyjä: monenlaisia vihreän sävyjä, petroolia, tummanpunaista ja mustaa. Ihania stailauksia ja jouluasetelmia! Ihastuin erityisesti tuohon mustaan valotähteen:

joulu olohuone

Olen huomannut, että olen tykästynyt mustaan aiempaa enemmän ja lähinnä kattauksen pohjana. Mustaa pellavaliinaa olen yrittänyt metsästää, mutta sellaista ei tunnu löytyvän mistään! Minulla on nyt kaksi vaihtoehtoa ja molemmat Ellokselta: musta pöytäliina pellavavoileeta* tai sitten samaa materiaalia olevat mustat kaitaliinat*. Kaitaliinat asettelisin valkoisen pellavapöytäliinani päälle. Olen lähes joka joulu käyttänyt Hemtexiltä aikoinaan ostamiani mustia pöytätabletteja, mutta tuollainen isompi liina toisi kivaa vaihtelua. Tällä hetkellä miellyttää niin valtavasti silmää musta pohja, josta valkoiset astiat, vaaleat puunsävyt sekä joulukukat ja havut niin ihanasti erottuisivat! ♥

hemtex

Mutta katsellaan… Haluaisin sen mustan pellavaliinan olevan samaa pehmeää pellavaa, jota valkoinen liinanikin on. Sellaista ihanan leppoisaa ja ryppyistä! Tosin samalla mietin, olisiko meidän kodissa sellainen iso musta liina kuitenkin liian jyrkkä/synkkä… No mutta näitähän voi pohtia! :)

hemtex

Tätä pyöreää maljakkoa olen ihastellut usein, tosi kaunis! Itseltäni löytyy kuitenkin jo pyöreä lasimaljakko, joten tyydyn ihastelemaan tätä muiden kodeissa/kuvissa jatkossakin…

vihreä joulu

Tänään joululahjaostoksilla vastaani tuli sellainen lyhty, joka mun oli ihan pakko ostaa! Ajattelin tehdä sen sisälle erään jouluisen asetelman, joka mielessäni pyörii… Jos se näyttää toteutettuna yhtä kivalta kuin mielessäni, näytän sen teillekin! :)

*Sisältää mainoslinkin.

(Kuvat lainattu Hemtex.)

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.