Jokunen joululahjavinkki

Tiistaisesta lahjapostauksesta pääsemme muutamaan lahjavinkkiin, joista ajattelin hihkaista. Nämä on kohdennettu juurikin perheen pienimmille; käytännöllistä ja kaunista. Ensimmäisenä vinkkinä pehmoista ja lämmintä! Tämän laadukkaasta puuvillasta valmistetun ponchopyyhkeen saimme blogilahjaksi PikkuVaniljan Martinalta – kiitos vielä! Näitä LuinSpa-merkkisiä hupullisia pyyhkeitä on kolmessa kauniissa sävyssä: valkoisina, harmaina ja kuvan beigeinä. Tämä malli käy 1-4-vuotiaille lapsille; vauvoille on sitten ihan omansa. Kysyin pikkumieheltämme, että laitetaanko tuo pyyhe sinun päällesi niin äiti ottaa kuvan. Vastaus oli tomera, mutta kohtelias eih. Miten musta tuntuu, että tuo on tällä hetkellä eniten kuultu sana hänen suustaan :D. Joten kuvissa pelkkä pyyhe!

037

Pyyhe on aivan ihanan pehmoista & paksua materiaalia ja kaunishan se on kuin mikä! Käytännöllinen lahja, sillä pyyhkeitä tarvitaan aina. Taskuissa on kätevä kuljettaa kylpyleluja tai vaikka saunajuomaa… Tämä saa ilomielin roikkua kylppärin pyyhekoukussa ja on uimahallireissuillakin oikein kätevä, sillä tämä pysyy ponchomallinsa ansiosta pojan päällä ihan itsestäänkin.

048

Muistattekohan vuodentakaisen Puuta pukinkonttiin -postaukseni? Ajattelin vinkata näistä uudestaan, sillä olivat vuosi sitten niin kovin tykättyjä lahjoja. Eli Heidi Isoisän Puuleluista lahjoitti meille aikoinaan kauniita puuleluja, jotka ovat ahkerassa käytössä tänäkin päivänä. Puupalikoista rakennellaan mielellään tornia ja vielä mieluummin niitä torneja kaadetaan. Näitä puisia kirjainpalikoita meiltä löytyy myös kivoina Muumi-versioina!

106-860x573

Muistipelin hahmoja osoitellaan iloisin huudahduksin. Hahmoja löytyy aina kissasta koiraan ja sadepilvestä tomaattiin. Paloja myös kasataan nyrkkiin niin monta kuin vain ikinä mahtuu ja sitten niitä piilotellaan sohvatyynyjen väliin. Mikään ei ehkä kuitenkaan voita sitä (meteliä), kun kannen saa itse liu’utettua auki ja kaadettua laatikon koko sisällön lattialle!

cats2-860x645

Muumi-fanin huoneen seinähyllyltä löytyy myöskin oma nimi Muumi-kirjaimin

134-860x573

Kävimme eilen kivalla shoppailureissulla lähikaupungissa ja nyt on pojan lahjat hankittu. Pari musiikkilelua (sen Muumipapan työkaluvyön lisäksi), poika kun nauttii musiikista niin valtavasti! Viimeisen vuoden hitti on ollut Soiva laulukirja; ostimme siitä eilen myös jouluisen version nimeltään Soiva joululaulukirja. Sitä näytti olevan vielä ainakin Adlibriksen verkkokaupassa, jos joku haluaa sen pukinkonttiin hankkia. Meillä sen kuunteleminen ja laulaminen aloitettiin jo eilen!

Comments

 1. Susanna
  11.12.2015 / 17:11

  Meiltä löytyy myös noita soivia laulukirjoja. Jo neljä kaikkiaan, viimeisimpänä hankintana Disney-versio. Ne on aivan mahtavia, jos lasta yhtään kiinnostaa musiikki. Meidän pikkumies oppi jo aika varhain (n. vuoden ikäisenä) painamaan itse laulun päälle. Joten välillä on kyllä aikamoinen kakofonia, kun useampi laulukirja on samaan aikaan soimassa. Vaikka kirjoissa ei pahvisivuja olekaan, ovat sivut hivenen paksumpaa paperia, jotka ovat ainakin meidän taaperon käytössä pysyneet hyvinä. Tietysti vähän seuraan, ettei hän nyt ihan rymyä kirjojen kanssa. :)

  • 11.12.2015 / 20:24

   Joo meidän poika tykkää noista laulukirjoista tosi paljon! Vuosi sitten ostimme sen ensimmäisen, kun poika oli niin kova jammailemaan ja sitä on jo pitkään käyttänyt ihan omatoimisesti. Yhtä sivua olen joutunut teippaamaan, kun käänsi sivua hieman voimakkaasti, mutta muuten säilynyt yllättävänkin hyväkuntoisena!

 2. 12.12.2015 / 22:17

  Meillä täällä myös fanitetaan noita soivia laulukirjoja, aivan mahtavia! 3,5vuotias laulelee jo itsekseenkin, jos ei äiti ehdi aina mukaan jameihin ja tuo reilu 1v hyräilee ja keinuu mukana! Meiltä löytyy 3 eri kirjaa ja toivon, että joulupukki toisi vielä yhden tänä vuonna :) Luulen, että näistä on iloa vielä monta vuotta <3

 3. SatuKoo
  14.12.2015 / 17:21

  Minun oli pakko ikuisena Disney-fanina ostaa omaan joulupakettiin soivan laulukirjan Disney-versio :)
  Ihanan söpö tuo ponchopyyhe ja näyttää todella pehmeältä jo kuvankin perusteella. Pitääkin käydä tutustumassa Luinspan valikoimaan ja miettiä, että kuinka monta joululahjaa itselleen voikaan tänä jouluna ostaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.