DIY – puisia koristeita

Usein kivoja ideoita syntyy juuri, kun olen nukahtamaisillani. Näin kävi tässä yhtenä iltana. Innostuin niin, että hädin tuskin maltoin olla hipsimättä keittiöön askartelemaan klo 23… Mutta heti aamiaisen jälkeen siihen tuli mahdollisuus ja pääsin testaamaan ideoitani käytännössä.

Aluksi kokeilin tehdä puisista grillaustikuista tähden. Maalasin kuusi tikkua yhteen kuumaliimapistoolin avulla, tulos näkyy seuraavan kuvan taustalla. Yritän ehtiä tekemään näitä vielä lisääkin, sillä tästä ensimmäisestä tuli aika hiomaton timantti :D. Sen jälkeen testasin samaa cocktailtikuilla:

013

Huomasin, että näiden pienempien cocktailtikkutähtien kanssa toimii parhaiten viisisakarainen tähti ja siitä tulikin huomattavasti kivempi:

011

diy

Ilmaisia koristeita, sillä molempia tikkuja ja nauhaa löytyi valmiina kaapeista. Näitäkin voi käyttää vaikka ja missä aina kattauskoristeista joulupaketteihin asti. Kuusenkoristeista puhumattakaan!

001

Puuhelmiäkin löytyi vielä ja sain ajatuksen tehdä niistä tällaisia pötkylöitä Esmeralda’s-blogin kivan vinkin ansiosta! Puisen tähden voisinkin ripustaa vaikka ruokailutilan oven ikkunaan.

diy tähti

Tälle päivälle olisi taas niin paljon menoa ja puuhaa, että saa oikein huolellisesti aikatauluttaa koko päivän, että ehtisi mahdollisimman monta asiaa ja mahdollisimman moneen paikkaan. Kauneimmat joululaulut olisi mukava käydä lauleskelemassa, mutta saapa nähdä mitä tuo pikkuherra nimeltään En istu aloillani siitä tuumaa… Hän tykkää valtavasti musiikista ja laulamisesta, mutta hän katselee laulajaa mieluiten puolen metrin etäisyydeltä… Kerhossa laulavien kerhotätien kanssa tuo ei ole vielä ollut ongelma, mutta ehkä kirkossa on :D. Että käyköhän meille niin, että äiti hoilottelee joululauluja ja poika on isänsä kanssa kirkon eteisessä, heh! Mutta tärkein ensin: joulukortit lähetysvalmiiksi, jotta pääsevät matkaan heti huomenna!

033

Tunnelmallista kolmatta adventtia! ♥

Comments

 1. mummo
  13.12.2015 / 11:31

  ihanaa kolmatta adventtia myös sinnepäin , noi mustapullot olivako ne valmiina vain tuunasiko nekin ovat tosi kauniita ,ja noi tikkutimantit ,kiitos vinkeistä ,tv mummo

 2. Nimetön
  13.12.2015 / 12:50

  Aivan ihania koristeita ja kauniita kuvia, näitä palaan vielä varmasti moneen kertaan katsomaan! <3 Mistä tuo kaunis vaalea puulaatikko mahtaa olla?

  Kiitos mitä inspiroivimmasta blogista ja ihanaa joulunalusaikaa koko perheellenne!

  • 13.12.2015 / 13:08

   Voi kiitos, olipa tosi ihana ja lämmin viesti! ♥
   Puulaatikon olen ostanut tänä syksynä Anttilasta.
   Tunnelmallista joulunodotusta sinulle!

 3. SatuKoo
  14.12.2015 / 17:33

  Kiireisen ihmisen pelastus on virtuaalikirkko :)
  Ainakin 20.12. näyttää tulevan kauneimmat joululaulut Oulun Tuomiokirkosta virtuaalikirkon kautta, joten paikalle ei ole pakko ennättää. Voi hoilailla koko perheellä kotona :D
  Voi olla, että nettikirkoissa on muillakin seurakunnilla tarjolla kauneimpia joululauluja.
  Eihän siinä sama tunnelma ole, kuin kirkossa paikan päällä, mutta ei ainakaan haittaa, jos pikkumies ei jaksa istua paikallaan ;)

  • 16.12.2015 / 13:30

   Ei tosiaan ole sama tunnelma, mutta hyvä vaihtoehto tuokin! Me kävimme paikan päällä ja reissu onnistui täydellisesti ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.