Joulukuun valoa olohuoneessa

Eilen pojan päiväuien aikaan sain todistaa aivan ihanaa valoa olohuoneessa! Tuon auringonvalon myötä olohuoneen ikkunoiden isot tähdet näkyivät kauniina varjoina valkoista seinää vasten. Ihana näky, mutta uskomattoman äkkiä aurinko laski ja se oli poissa. Tänään on kuitenkin yhtä aurinkoinen päivä ja pakkastakin riittää! Tällä hetkellä seinällä on tähtien lisäksi joulukuusen varjo, sillä kokosimme sen eilen. Havahduin yhtäkkiä, että hyvänen aika: jouluun on alle kaksi viikkoa ja joulukuusestahan täytyy ehtiä nauttia ennen jouluakin! Joulun jälkeen sitä ei viitsi enää päiväkausia katsella, joten nyt on joulukuusen aika. Kuusi on olohuoneessa vielä ihan sellaisenaan, mutta tänään se saa valot ylleen. Onpa mukavaa tunnelmoida sitten illalla joulukuusen valojen loisteessa ♥

066

076

074

Joku saattoi bongata kuvista erään tuoli-ihanuudenkin… Täytyykin ehtiä kuvaamaan se jonain päivänä. Kovin vähän aikaa on tuota päivänvaloa näinä päivinä saatavilla enkä ole aina silloin kotona, niin projekti on hieman viivästynyt. Haluan kuvata tuolin nimittäin päivänvalolla, jotta sen oikea sävy tulee parhaiten esille. Mutta nyt taas päiväuniaika lähestyy, joka tietää askarteluhommia! Ajattelin väkertää joulukuusenkoristeita vielä hieman lisää ja koristella kuusen ihan simppelillä tyylillä. Eri asia on sitten se, onnistunko tavoitteessani! :)

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.