Pieni joululahja-arvonta

Sain niin paljon kivaa palautetta tekemiini askartelumassakoristeisiin liittyen (mm. postaus Askartelumassaa ja puuhelmiä), että ajattelin arpoa pienen paketin koristeita jollekin teistä! Paketti sisältää mm. kolme kuusikoristetta ripustusnarun ja puuhelmien kera, kolme lumihiutaletta ripustusnarulla sekä vielä muutaman bonuskoristeen, joita ei kuvassa näy. Riippuu nimittäin ihan siitä, mitä muotteja seuraavaan askarteluhetkeeni valitsen, heh!

050

Osallistut tähän kisaan jättämällä terveiset kommenttiboxiin nimimerkin sekä sähköpostiosoitteen (kun kirjoitat sen sille varatulle riville, se näkyy vain minulle) kera. Kilpailuaikaa on parin vuorokauden verran eli keskiviikkoiltaan 16.12.2015 klo 21 saakka. Kilpailu on päättynyt. Arvon ja julkaisen voittajan mahdollisimman pian tuon jälkeen. Olethan kuulolla, kun julkaisen voittajan! Toivon nimittäin tavoittavani voittajan nopeasti, jotta saan paketin matkaan perjantaina – muuten se ei ehdi jouluksi perille!

Mukavia joulupuuhasteluhetkiä! :)

Comments

  1. Maarit
    16.12.2015 / 20:19

    Omatekoiset voittaa aina kaupan, ostelenkin monesti esim myyjäisistä toisten tekemiä koristeita kun itsellä ei ole aikaa eikä oikein lahjojakaan niiden tekemiseen. Arvonnassa mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.