Pieni joululahjapaketti

Mitä lämpimimmät kiitokseni teille kaikille, jotka otitte osaa tekemieni koristeiden arvontaan ja jätitte niin kauniita viestejä sekä minulle että perheelleni. Niitä oli niin ihana lukea ja aivan yllätyin, minkälaisen suosion arvonta sai! Isot kiitokset! ♥

Suoritin arvonnan hetki sitten random.org:n avustuksella. Jokunen kommentti oli jätetty vastaa-toiminnolla, mutta mielestäni arvonta on reilu silloin, kun kommentit ovat saapumisjärjestyksessä allekkain. Niinpä siirsin tuollaiset kommentit oikeaan kohtaansa ja annoin niille aikajärjestyksen mukaisen arvontanumeron. Voittajaksi arpoutui nimimerkillä Sannak osallistunut lukija:

Sannak

Ihania itsetehtyjä juttuja :) Varmaan löytäisi paikan kodistani :)

Onnea ja tarkkailehan sähköpostiasi! :)

050

Nyt kun kotimme pienimmästä sängystä kuuluu suloinen tuhina, minä siirryn Emmerdalen pariin! Parin viikon jaksot rästissä, joku on hieman askarrellut… Illanjatkoja! :)

Comments

  1. Sannak
    16.12.2015 / 21:53

    Kiitos kivasta yllätyksestä! Koristeet tulee ihan takuulla käyttöön :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.