Vuoden ensimmäisiä

[mittaustagi]
Vuoden ensimmäiset tulppaanit – se hetki on aina erityinen! Olin ajatellut pitkittää sitä hieman, mutta eilen ne tarttuivat kaupasta mukaan. Halusin aloittaa valkoisilla, sillä tällä hetkellä tuntuu, että värikkäät värit eivät ”maistu”. Nyt haluan nähdä kotonani valkoista ja harmaata sekä ripauksia mustaa ja puunsävyä. Tuli tuossa mieleeni, että kysyttekö te tällaiseen asiaan miehenne mielipiteitä? Itselläni nimittäin ei ole tapana ja jos kysyisin, mies jäisi varmaan suu auki tuijottamaan ja vastaus olisi jotain no mulle on kuule ihan sama jne. Hän on muutenkin sitä tyyppiä, joka huomaa uuden taulun seinällä tai valaisimen vaihtuneen paikan noin kuukauden viiveellä (jos silloinkaan) :D. Joskus ehkä toivoisin, että häntä kiinnostaisi kodin sisustamiseen liittyvät asiat, mutta on tälläkin kieltämättä puolensa, joten hyvä näin! :)

tulips

Täytyy sanoa, että ihan yllätyin, kuinka paljon tuollainen muutaman euron tulppaanikimppu piristääkään kotia – omasta mielestä nyt puhumattakaan! Se on tuossa pöydällä sellainen, johon vähän väliä katse kiinnittyy ja sitä tulee ihasteltua sekä ruokapöydästä että olohuoneen sohvalta käsin. Se auttaa myös silmäilemään kotia tuosta pöydän korkeudelta käsin ja auttaa blokkaamaan lelujen valtaaman lattian pois, heh!

Vuoden ensimmäinen pieni DIY-juttunikin on kuvissa: uudet lautasliinarenkulat!

021

servettirengas

Konjakinruskea nahka on niin herkku, että päätin tehdä siitä lautasliinarenkaat. Ihanat sekä valkoisten että mustien lautasliinojen ympärillä. Hintaa näille tuli nolla euroa, sillä käytin näihin vanhan vyön vanhempieni kaapeista. Renkaan päät liimasin yhteen pikaliimalla. Laatikossa lojuu vielä pari muutakin käyttämätöntä vyötä, mitähän niistä keksisi… Vetimet olisi kivat, mutta kun en juuri nyt tarvitse vetimiä mihinkään :D. Seinäkoukku voisi olla kiva myös, sellaisiahan tarvitsisikin vaikka missä! Vaatehuoneessa/makuuhuoneessa vaateripustimelle, keittiössä pikkutarvikkeille, vessassa koruille, eteisessä pientä koria varten…

kattaus

Olen huomannut olevani tuoksukynttilähamstraaja! Multa löytyy niitä varmaan parikymmentä tälläkin hetkellä… Haluan monenlaisia tuoksuja, jotta voin sitten poltella eri tuoksua eri päivinä. Olisi aivan liian tylsää polttaa aina yksi kerralla loppuun. Polttelen yleensä 1-3 tuntia yhtä kynttilää kerrallaan ja seuraavana päivänä sitten taas jotain toista. Skandinaviskin kynttilöistä Koto ja kuvan Ro on mun ehdottomat lempparit!

029

Nyt cappuccinon pohjat ja pieni kierros Pinterestissä. Olen yhtäkkiä taas koukuttunut sen kauniisiin kuviin…

Comments

 1. 14.1.2016 / 17:07

  Se on totta, että vuoden ensimmäiset tulppaanit ovat aina erityiset – niissä on sellaista ihanan raikasta ja kepeää kevään fiilistä, joka tuntuu enemmän kuin tervetulleelta lämpimän ja kotoisan joulun jälkeen :). Itse ostin ekat tulppaanit uudenvuodenaattona, eli ne olivat samalla kertaa sekä edellisen vuoden viimeiset ja uuden vuoden ensimmäiset kukkaset :). Ja hei, ihan super kauniit nuo lautasliinarenkaat! <3 Hauska idea hyödyntää vanha vyö :). Ja kivannäköinen on tuo lautasliinakin - mistähän se mahtaa olla peräisin? :)

  Rentoa loppuviikkoa! <3

  • 14.1.2016 / 20:49

   Eikö olekin jännä juttu! Noin iso merkitys kuitenkin noinkin arkisella ja pienellä asialla :). Se taas sitten menettää hieman merkitystään, jos niitä ostelee kovin tiheästi…
   Lautasliina on H&M:n pellavainen lautasliina ja oi, kiitti kivasta kehusta!

  • 14.1.2016 / 20:49

   Eikö olekin jännä juttu! Noin iso merkitys kuitenkin noinkin arkisella ja pienellä asialla :). Se taas sitten menettää hieman merkitystään, jos niitä ostelee kovin tiheästi…
   Lautasliina on H&M:n pellavainen lautasliina ja oi, kiitti kivasta kehusta!

  • 14.1.2016 / 20:49

   Eikö olekin jännä juttu! Noin iso merkitys kuitenkin noinkin arkisella ja pienellä asialla :). Se taas sitten menettää hieman merkitystään, jos niitä ostelee kovin tiheästi…
   Lautasliina on H&M:n pellavainen lautasliina ja oi, kiitti kivasta kehusta!

  • 14.1.2016 / 20:49

   Eikö olekin jännä juttu! Noin iso merkitys kuitenkin noinkin arkisella ja pienellä asialla :). Se taas sitten menettää hieman merkitystään, jos niitä ostelee kovin tiheästi…
   Lautasliina on H&M:n pellavainen lautasliina ja oi, kiitti kivasta kehusta!

  • 14.1.2016 / 20:49

   Eikö olekin jännä juttu! Noin iso merkitys kuitenkin noinkin arkisella ja pienellä asialla :). Se taas sitten menettää hieman merkitystään, jos niitä ostelee kovin tiheästi…
   Lautasliina on H&M:n pellavainen lautasliina ja oi, kiitti kivasta kehusta!

  • 14.1.2016 / 20:49

   Eikö olekin jännä juttu! Noin iso merkitys kuitenkin noinkin arkisella ja pienellä asialla :). Se taas sitten menettää hieman merkitystään, jos niitä ostelee kovin tiheästi…
   Lautasliina on H&M:n pellavainen lautasliina ja oi, kiitti kivasta kehusta!

 2. tiinuska
  23.3.2016 / 10:16

  Itse löysin juuri netin sopukoista ihanan idean vanhoille nahkavöille, nimittäin kassin hihnat. Kassi voi olla kauppatavaroille, lehtikeräys tai ihan mikä vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.