Sisustushankinnat 2015

Oliko niitä yhtä valaisinta enempää, oli ensimmäinen ajatukseni. Niinpä täytyi selata blogia kuukausi kuukaudelta ja muistella… Vauvavuosi teki temppuja muistilleni ja näillä näkymin nuo temput tuntuvat tehneen pysyviä vaurioita :P. Nimittäin kun pääsin postauksen loppuun, nauratti hiukan tuo ensimmäinen ajatukseni…

Eli tulihan sitä muutamia hankintoja viime vuonnakin tehtyä! En ottanut tähän mukaan ihan mitään parinkympin ostoksia, esim. lyhtyä, mattoja tai sen sellaisia. Tein tällaisen postauksen myös vuosi sitten, vuodesta 2014. Tuon postauksen pääset halutessasi lukemaan tästä linkistä.

Vuoden 2015 ensimmäinen sisustushankintani oli Normann Copenhagenin Block-pöytä*, joka näyttää kyllä enemmänkin tarjoiluvaunulta :). Pöydästä kertoilin runsaimmin kuvin Olohuoneen uusi sivupöytä -postauksessani. Pöytä on tätä nykyä eniten lehtiensäilytyspaikkana, sillä kaikki kipposet ja kupposet saavat pojan käsissä kyytiä… Lehdet ovat saaneet olla yllättävän rauhassa viime kuukaudet.

247-860x573

Viimetalvisen sisustushaaveen toteutuminen liittyi keittiöön, kun sinne päätyi String Pocket -klassikkohylly*. Tykkään hyllystä valtavasti ja on ihanaa, kun siihen saa kaikkea kaunista (ja käytännöllistäkin) esille! Tämän uutukaisen esittelin Vihdoin keittiön seinällä -postauksessani.

cats12-860x645

Kesä alkoi lähestyä hitaasti, mutta varmasti. Niinpä ajatukset suuntautuivat ulos. Mielessä kummitteli tuleva terassin lasitus ja siellä olinkin jo hyvän tovin nähnyt mielessäni Ikean Vindalsö-tarjoiluvaunun. Kesäterassia odottelemassa -postauksessani se nökötti vielä aulassa, mutta pienen tuunauksen saattelemana päätyi lopulta kesäolohuoneeseemme.

cats15-860x645

Terassille tein toisenkin hankinnan ja toteutin vuosikausien haaveeni Philippe Starckin Driadelle suunnittelemista Toy-tuoleista. Onnistuinpas vielä nappaamaan Vepsäläisen myymät viimeiset tuolit, sillä ne sattuivat olemaan valkoiset ja niitä oli juurikin neljä kappaletta – aivan kuten tarvitsinkin! Selvästi meille tarkoitetut siis :). Tuolit on aivan yli-ihanat ja muodostavat täydellisen kaverin Maskun harmaalle kivipöydälle.

222-860x573

En nyt tiedä, onko tämä sisustushankinta, mutta on tämä kyllä sitäkin! Niinpä tähän listaukseen pääsi mukaan viimekesäinen projektimme, jota pääsimme toteuttamaan blogiyhteistyössä upean Lumonin kanssa. Ja tuo projektihan oli terassin lasitus:

cats18-860x573

Valoisan kesän jälkeen koitti pimeä syksy. Alkusyksystä teinkin erittäin mieluisan ja ajankohtaisen heräteostoksen, myöskin erittäin nopean sellaisen! Viime vuonna tuli muutenkin tehtyä hyviä kirppislöytöjä, joista tämä Design House Stockholmin Mini Block -valaisin mustalla johdolla on hyvä esimerkki. Tiesin heti samalla sekunnilla sille täydellisen paikankin: keittiön hyllyn ja siinä se onkin nököttänyt nyt puolisen vuotta aina Uutta tunnelmavaloa keittiöön -postauksestani lähtien.

block-860x645

Valaisinlinjalla jatkettiin ja lähdin kivaan yhteistyöhön Lamppukauppias.fi -verkkokaupan kanssa. Valitsin aulaamme todella kauniit seinävalaisimet, joita tulee edelleen ihasteltua tämän tästä. Näitä Nordluxin Vanila-seinävalaisimia valitsin kahdessä sävyssä: yhden mustan ja kaksi valkoista. Olen niiiin tyytyväinen valintaani! Lisäkuvia löytyy Uutta valoa aulaan -postauksestani.

086

Yksi sisustushankinta tämäkin, ehkä: keittiön välitila. Parin vuoden mietinnän jälkeen tilasimme välitilaan valkoisen lasin aiemman kirkkaan (mutta vihertävän) tilalle. Tästä pienestä muutoksesta kirjoittelin postauksen Keittiön uusi ilme.

114

Mini Block -valaisimen tapainen nopea heräteostos olivat tuolini, jotka esittelin postauksessani Yllättävä kirppislöytö. Toinen tuoleista on jo läpikäynyt täydellisen muodonmuutoksen, toinen vielä autotallissa odottelee.

Yksi huonekaluhankinta mahtui vielä loppuvuoteen ja tästä raapustelin Vuoden inspiroivin sisustusblogi -palkinto -postauksen. Hankin monen mutkan kautta kotiimme Artekin E60-jakkaran. Jakkara on muisto Vuoden inspiroivin sisustusblogi 2014 -kilpailun voitosta, sillä hankin sen palkinnoksi saamallani lahjakortilla. Kaunotar, joka pääsee monipuolisemmin käyttöön vasta sitten, kun poika on hieman isompi… Silloin sitä voi pitää sivu- ja kukkapöytänäkin!

artek

Näiden lisäksi tein viime syksynä yhden valaisinhankinnan, jota aivan postauksen alussa muistelin. Huomasin kuitenkin, ettei valaisin ole täällä blogissa vielä näkynytkään, joten pidänpäs tämän vielä salassa… Palataan asiaan, kun olen saanut kuvat otettua! :)

*Saatu osana blogiyhteistyötä.

Comments

 1. 13.1.2016 / 15:15

  Olipas siinä tosiaan hiukan enemmän kuin yksi valaisin vuoden sisustushankinnoissa. Hauskoja nämä muistelma- ja kokoomapostaukset, kun tulee itsekin muisteltua asioita niitä tehdessä. Tosi kivoja joka ainoa hankinta! Moni on sellainen, jonka omaankin kotiin huolisin mieluusti. :)

  • 14.1.2016 / 20:46

   Tätä oli kyllä kiva tehdä ja huomata, että huteja ei tullut tehtyä! Mukava kuulla, että nämä olivat sinunkin mieleesi :)

 2. 13.1.2016 / 21:33

  Tämä oli kiva postaus, ja aika paljonhan niitä hankintoja näyttää olleen :). Pitäisi varmaan itsekin kurkkailla, että mitähän sitä tuli viime vuonna hankittua :). Hankinnoistasi omalla haavelistallani on Artekin E60 <3.

  • 14.1.2016 / 20:47

   Mukava kuulla, Tiia! Tälle vuodelle mulla olisi ainakin yksi sisustushaave nyt heti mielessä, saapa nähdä, saanko toteutettua :).

 3. Äippä
  14.1.2016 / 08:29

  Kiva postaus! Kaikki ovat niiiin hyvällä maulla valittuja – etenkin valaisimet :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.