Väriterapiaa ja kuulumisia

[mittaustagi]

tulips

Keskiviikkona ostamani tulppaanikimppu on tällä hetkellä aivan upea ja täynnä energiaa tuovia värejä! Kukat ovat auenneet kukin tavallaan ja kimppu on kauniin rönsyilevä. Ehtipä yhteen valkoiseen kisukin jättämään merkkinsä; siitä tuli aika persoonallinen, oikeastaan sellainen DIY papukaijatulppaani, heh!

Flunssa tuntuu vain pahenevan, mutta toivon, että huomenna olo olisi jo parempi. Onneksi mies on viikonlopun vapaalla, niin ehdin paremmin lepäilemään ja sitten parantumaankin, jotta olen taas maanantaina täydessä iskussa tuon pienen aarteeni seurassa. Hän on kyllä tänään käyttänyt kunnolla hyväkseen hitauttani… Milloin on juossut karkuun kännykkä, tabletti tai kaukosäädin kourassa hokien Ei tätä! :D. Tuo on tällä hetkellä aika kulutettu sanapari ja mieskin kysäisi pojalta alkuillasta, että olemmeko liian paljon sinua kieltäneet. Tietenkään kaikkea ei voi kieltää, mutta jotkin asiat vain ovat sellaisia, joiden pariin ei vielä ole asiaa.

Mutta pitemmittä puheitta – iltapalan ja pojan kylvyn pariin! Hyvää viikonloppua!

Comments

 1. SatuKoo
  30.1.2016 / 18:15

  Nuo kauniit tulppaanit tuovat jo ihanasti kevään mieleen.
  Tänään saatiin nautiskella auringostakin, toki hyytävä tuuli vähän nautintoa pilasi.
  Vielä kun tuon auringin kaverina olisi korkeat valkoiset hangetkin :)

  • 1.2.2016 / 19:37

   Tänäänkin oli niin ihanan aurinkoinen päivä! Toivottavasti koko lopputalvi sujuu yhtä aurinkoisissa merkeissä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.