Kauniita sisustuskuvakulmia

[mittaustagi]

Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi harmonisen kauniita sisustuskuvia!

SFDFD897350B1B04B23AE11A4606C7682E0

dining

Kiinnitin näissä huomiota paitsi kauniiseen kotiin, myös kuvakulmiin, jotka miellyttävät ainakin omaa silmääni. Suoraan edestä huonekalujen korkeudelta otettu kuva on niin paljon kauniimpi ja mielenkiintoisempi kuin yläviistosta otettu. Noin pieni asia, mutta niin suuri merkitys.

SFD12ED69BF9F6F46378B11D84C3F90DDA8

livingroom

SFD57632E68C9724ECF9CBB035661417CBD

Mulla on postausluonnoksissa monen monta postausta, joita olen aloittanut, mutta en ole ehtinyt saamaan valmiiksi. Hieman muutakin kuin sisustusta (mm. pojan kuulumisia, imetysasiaa jne.). Toivoisin, että saisin jostain aikaa istua alas ja kirjoittaa ne loppuun ajatuksen kanssa. Pojan päiväuniaika (noin tunti/päivä) ei riitä kaikenlaisten postausten toteutukseen enkä kovin mielelläni kirjoita aina varttia silloin tällöin… Iltaisin pojan käytyä yöunille en yleensä enää blogia kirjoita, sillä silloin haluan keskittyä muihin asioihin. Tämä alkava viikonloppukin on aika täyteen buukattu; on perinteisten viikonlopputouhujen lisäksi kamerakurssia, uintia, ystävien tapaamista ja muuta mukavaa, mutta katsotaanpas ensi viikolla uudestaan, jos silloin olisi enemmän aikaa! Liian vähän aikaa, liian paljon kaikkea mukavaa – sellainen ongelma täällä siis :). Oikein mukavaa viikonloppua!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

  1. 5.8.2016 / 01:54

    Tuttu tunne tuo että aika ei riitä kaikkeen! Kauniita kuvia ja kuvakulmia♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.