Aikaa sisustamiselle

[mittaustagi]

Joulun jälkeen on kyllä sisusteluhommat jääneet hieman taka-alalle! Juuri ja juuri on aikaa laittaa ostettu leikkokukkakimppu maljakkoon esille, mutta siinäpä se. Sitten nekin kukat ehtivät kuolla kupsahtaa niille sijoilleen ennen kuin ne ehtii korjata pois… Tammikuu oli yksi vilahdus vain! Nytkin on jo helmikuun neljäs ennen kuin ehdin perään… Aika kuluu viikkosykleissä hurjaa vauhtia ja kalenteri täyttyy mukavista menoista – ihanaa aikaa! Tänään aamupäivällä kun olimme pojan kanssa ulkona ja kävelimme postilaatikoille, mietin, että apua, kohta tuo pieni rakas kulkee jo koulutietä… Niinpä nyt täytyy nauttia vieläkin enemmän näistä kotipäivistä ja ennen kaikkea siitä, kun tuo lapsonen on vielä niin pieni ♥

Jouluisin kotimme tekstiilit noudattelevat mustavalkoharmaata värimaailmaa, kuten suurimmaksi osaksi muulloinkin. Tällä hetkellä olohuone on lähes joulusijoillaan, mutta onneksi nuo värit sattuvat sopimaan muihinkin vuodenaikoihin, heh! Olen sentään sen joulunpunaisen tyynyn siirtänyt kaappiin odottelemaan… Tänään ajattelin tehdä asialle jotain ja laittaa mustavalkoisten sekaan muutaman kaapissa lojuvan väripilkun! Jotenkin tuo pariin otteeseen näyttäytynyt aurinko saa kaipaamaan hempeitä pastellisävyjä. Mites teillä? Lasiterassikin kaipaisi muuten hieman vähemmän jouluista ilmettä…

olohuone

Olen täällä näperrellyt ja askarrellut vaikka ja mitä, sormetkin ihan maalissa! Joku hassu inspiraationpuuska iskenyt ja askartelu nyt vain sattuu olemaan niiiin rentouttavaa. Mutta nyt niiden sohvatyynyjen pariin, mukavaa päivää teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.