Minun arkeani

Mistä kotiäidin päivät koostuvat?

arki

Lapsesta, kissoista, kodinhoidosta; siivoamisesta, ruuanlaitosta, leikittämisestä ja hauskuuttamisesta. Ystävien ja sukulaisten tapaamisesta. Siististä kodista nauttimisesta (vaikka nuo hetket ohikiitäviä ovatkin). Kauniin kukkakimpun hankkimisesta. Pitenevästä päivästä iloitsemisesta. Rentouttavista askarteluhetkistä. Herkullisesta kahvitauosta ja mukavista blogituokioista. Kiva että olette siellä! ♥

arkipäivä

Tämän päivän osalta tuohon voi lisätä jännityksen! Oli aika mielenkiintoinen värikylpyreissu autonrenkaan tyhjenemisen ansiosta… Olimme menossa värikylvyn jälkeen mummuni ja poikani kanssa syömään, kun huomasin renkaassa jotain outoa. Ei muuta kuin ruokailun jälkeen etanan vauhtia lähimmälle huoltoasemalle laittamaan renkaaseen ilmaan, jotta pääsisimme kumikorjaamolle saakka. Mielenkiintoinen kokemus ja vieläpä aika vieraassa kaupungissa… Onni on oman alansa ammattilaiset: sain vain huoleti seurata vierestä, kun autoni sai taas ehjään renkaan alleen ja pääsimme turvallisesti kotimatkalle ♥

Nyt pieni jälkitärinä päällä, mutta eiköhän tähän cappuccinokupponen auta! Ei ollut nimittäin ihan rentouttavimmasta päästä tuo loppureissu: yliväsynyt, päikkäreiltään myöhästynyt taapero sekä rikkoutunutta rengasta stressaava yli 80-vuotias :D. Näistä mietteistä viikonlopun viettoon!

Comments

  1. 19.2.2016 / 14:09

    Arki on sitten ihanaa, etenkin kotiäidillä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.