Lasiterassihetkiä tähän asti

Muutamat auringonsäteet viikolla saivat heti ajattelemaan edessä häämöttäviä kevättä ja kesää! Meillä onkin edessämme ensimmäinen kevät lasitetun terassin kera – en malta odottaa! Se aamu, kun voi mennä syömään aamiaista lasiterassin suojiin tai hörppiä siellä päiväunicappuccinot = ♥

Tältähän näytti vielä ennen Lumonin terassilasejamme:

050-860x573

Ja tältä näyttää nykyisin terassilasien kera:

228-860x573

Terassilasitus valmistui viime toukokuussa ja pääsimmekin siten nauttimaan siitä heti kesän alusta saakka. Koko kesä taisikin olla yhtä kuherruskuukautta uudistuneen terassin kanssa: jokainen hetki tuntui jotenkin erityiseltä, kun sen koki tai sitä tarkkaili terassilasien uumenista. Oli niin huikeaa pitää ruokailutilan pariovia auki eikä yksikään ärsyttävä pörriäinen päässyt sisään, mutta hellepäivien iltoina viilentävä ilma pääsi:

052-860x573

055-860x1290

lasitettu-terassi-860x635

Cappuccino ja välipalatkin maistuivat tuolla ihan erilaisilta, monta kertaa herkullisemmilta!

176-860x573

Poika rakasti kylpeä terassilla ♥. Se oli iltaisinkin vielä mahdollista, sillä terassilla oli niin lämmintä koko päivän paistaneen auringon ansiosta.

Jopa sadepäivät (ja niitähän viime kesänä riitti…) tuntuivat erilaisilta; niissä oli ihan oma fiiliksensä pisaroiden ropistessa laseihin!

cats11

Meidän kolmen lisäksi kissatkin olivat liekeissä! Tyynyjä ja peittoja vaikka kokonaiselle kissa-armeijalle, mutta kaikki vain meidän kahden käyttöön – tuntuivat usein ajattelevan haltioissaan. Huomaa korvapari kuvan taustalla:

0241-860x597

Ehkä itselleni lasiterassin kohokohdaksi muodostuivat kuitenkin ne loppukesän pimenevät illat. Hellevaatteissa ja avojaloin sytyttelin iltaisin terassin tuoksukynttilöitä ja nautiskelin kissat (ja usein mieskin) seuranani. Ihania hetkiä ja elämyksiä! ♥

0104-860x573

0071-860x573

Kesän jälkeen koitti syksy ja innostuinkin kovasti terassin syysilmeestä! Terassi valmiina talveen -postauksessani mulla oli kuvauslainassa ystäväni Annen myymiä upeita kotimaisia lampaantaljoja ja ne sopivatkin terassille kuin nenä päähän.

067

068

Syysaamuisin saimme aina silloin tällöin ihastella terassin huuruista ilmettä – se oli aika taianomainen näky!

lasiterassi

Joulu alkoi kolkuttelemaan ovella ja terassikin sai oman joulukuusensa:

077

Joulukuussa terassi sai muutakin pientä joulukoristusta ylleen Terassi pukeutuu jouluun -postaukseni tapaan. Lampaantaljoja, havuja ja kynttilöitä:

028

0371

Nuo kanervat on erittäin kestäviä! Ovat vielä tänäkin päivänä yhtä upean punaisia kuin syksyllä ne ostaessani. Voi olla, että mennään niiden kanssa läpi kesän :D.

Joulukuun räntäsateesta postailin muutaman ulkokuvan otsikolla Näkymiä pihalta käsin.

0161

Seuraavat kuvat saavatkin olla sitten kevätauringon säteisiä, joten niitä odotellessa! :)

Comments

 1. Hanna
  20.2.2016 / 16:36

  Oi että upeaa näyttää niin kauniilta. Mun suosikki noista olis ehdottomasti noi hämärtävät illat kynttilöineen ja kesäinen vesisade. Oi kun tulis jo taas pian kesä. Mä niin haaveilen, että saisin meidänki terassista osan joskus lasitettua.

 2. Sarihannele
  20.2.2016 / 16:50

  On kyllä ihanan näköinen terassi ja kauniisti olet sisustanut eri vuodenaikoihin sopivaksi. Varmaan tuntuu että talossa on uusi ”ylimääräinen” huone! Tuntuuko sinusta vaikealta puhdistaa nuo lasit?

  • 21.2.2016 / 13:52

   Voi kiitos Sarihannele! Kyllä, toinen olohuone :)
   Olen pessyt nuo lasit vasta kerran viime kesänä enkä usko, että pesen niitä kuin maksimissaan kaksi kertaa vuodessa. Sisäpuolelle voi riittää vain yksikin pesu, sillä ulkopuolelta likaantuvat tietysti enemmän. Olen ajatellut, etten stressaa pisarajälkiä, ulkotilaahan tuo on ;). Mutta helposti pesu sujuu ikkunanpesusuihkeella ja lastalla!

 3. 20.2.2016 / 17:57

  Ihania kuvia, kiva nähdä, miten terassi elää eri vuodenaikoina. <3

 4. 20.2.2016 / 23:20

  Arvaa kuinka odotan, että lasiterassi taas tulee käyttöön oikein toden teolla. Talvella siellä olen lähinnä pyykkejä kuivannut ja kynttilöitä tunnelmoinut. Meidän paras tila kesällä on tuo ihana lasiterassi.

 5. Marika
  2.8.2016 / 22:32

  Löysin hetki sitten tämän postauksen ja olen ihastellut sitä. Syksyinen terassi on aivan maaginen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tunnen syksyn tuoksun nenään niistä kuvista. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.