DIY – avainnauha puuhelmistä

Ihanaa sunnuntaita blogimaailmaan! Tulimme juuri pojan kanssa uimasta – pieneltä ihan veto pois ja nukahti autoon samantien. Mies viettää viikonloppua poikkeuksellisesti töiden merkeissä, joten aika arkipäiviltä on eilinen ja tämä päivä tuntunut. Ehkä ensi viikonlopulle sitten jotain erityisempää tekemistä, kun olemme kaikki vapaalla ja mies aloittaa isyysvapaansa viimeiset viikot! Pari viikkoa sitten esittelin teille tekemiäni pastellinsävyisiä avaimenperiä (postaus DIY – pastelliset avaimenperät) ja sain aivan ihanan vastaanoton. Kiitos! Olette niin piristäneet tätä kotiäidin arkeani ja tilauksia on tullut mukavasti, huomattavasti enemmän kuin osasin ajatellakaan. Päätinkin sitten, että teen avaimenperiä hamaan tulevaisuuteen saakka, on se niin koukuttavaa puuhaa! (Ja jos eivät mene kaupaksi niin ovatpahan sitten valmiina ensi joulun myyjäisiä varten :D.) Mutta voitte siis edelleen tilata niitä minulta sähköpostitse. Avaimenperistä löydätte lisätietoa tästä postauksestani, mutta tosiaan sävyjä on jo enemmän kuin tuolloin nähdyt vaaleansiniset ja vaaleanpunaiset versiot! Sekä vaalea lila, turkoosi että raikas minttu ovat pysyvästi valikoimissa. Tilasin viikolla vaaleankeltaistakin, mutta se on jäänyt johonkin matkan varrelle enkä ole päässyt sitä vielä testailemaan. Sain tässä vasta tilauksen myös avainnauhasta ja innostuin tekemään niitä samalla useampiakin! Tältä ne näyttävät eli värimaailma on avaimenperistä tuttu:

Vaaleansinistä, vaaleanpunaista, vaaleaa lilaa ja ihanaa minttua! Näiden lisäksi löytyy hieman pastellisävyistä poikkeavat turkoosi, pinkki (tätä vain rajoitetusti) sekä neutraalimpi valkoinen-musta-puu. Miksei ihan mustavalkoversiotakin voisi tehdä!

avainnauha

Avainnauhan virkaa toimittaa kestävä, musta nylonnauha, jonka solmukohta on niskan kohdalla. Nauhan pituus on noin 80 cm, jotta sen saa hyvin pään yli, mutta jotta se ei kuitenkaan liian matalalla avainten kera roikkuisi. Jos tykkää pukeutua neutraaleihin sävyihin, niin mielestäni nämä piristävät asua kivasti, työasusta puhumattakaan! Ovat myös aika uniikkeja eli ei tule ihan heti toisella samanmoista vastaan :) Jos näille löytyy kiinnostusta, niin teen näitä enemmänkin. Nyt on valmiina vasta muutamia. Avainnauhan hinta on 14,90 € (sis. ALV 24 %) ja postarit 1,10 € toisessa luokassa. Tilauksen voit tehdä sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com. Ja jos haluat tilata samalla kertaa avainnauhaan sopivan avaimenperän samassa tai eri sävyssä, onnistuu sekin ilman muuta. Menevät kirjeenä samalla 1,10 euron postimaksulla aina 50 grammaan saakka.

Puuhakasta sunnuntaipäivää!

Comments

 1. Elina
  21.2.2016 / 23:37

  Nämä on kyllä kauniita! Harmi kun oma työpaikka edellyttää roikottamaan kaulassa firman omaa avainnauhaa. Mun mielestä sun kannattaisi pyytää näistä vähän enemmän ;)

  • 22.2.2016 / 17:56

   Kiitos Elina! Joo näitä tosiaan myydään usein parinkympin hinnalla eli aika hyvään hintaan nyt saatavilla ;)

 2. Julia
  22.2.2016 / 09:12

  Kauniita ovat! <3 Hoitoalalla on pakko käyttää "turvalukollista" nauhaa eli niskassa oleva lukko aukeaa jos nauhaa kovaa repii. Tämä turvaa henkilökuntaa mahdollisilta aggressiivisilta potilailta. Jos saisit sen jotenkin liitettyä tuohon niin tilaan heti. Voi olla että siro yksinkertaisuus kyllä häviää... :(

  • 22.2.2016 / 17:57

   Kiitti Julia! Onko se lukko metallia vai muovia? Se taitaa olla aika leveä, joten tuollainen siro nauha ei varmaan sitten enää kävisi… Harmi!

 3. näppärä
  22.2.2016 / 22:14

  Yksi vaihtoehto olisi magneettilukko, niitä saa ihan askarteluliikkeistä! Vain teräksisenä olen näitä kylläkin nähnyt, mutta hyvin on valikoimaa ainakin nettikaupoissa :) ja ainakin omaan silmään nättejä ovat! Siroon nauhaan myös käyvät. Ja isommat lukot kestää hyvin kiinni, mutta tarpeen tullen itselläni hyvin auenneet jos työn tohinassa jäänyt johonkin kiinni! Ja kiitos ihanasta blogista! :)

 4. Sonja
  23.2.2016 / 11:50

  Jos opiskelu/työhaaveet kävisivät toteen, tämmösen mäkin tahdon :D Nyt tuo avaimenperä riittäköön :)

 5. Sivusta seuraaja
  29.2.2016 / 22:37

  Huh, kannattaisi pyytää näistä vähän enemmänkin. Käsityöyrittäjät eivät kauheasti arvosta hintojen polkemista (vaikka toinen tekeekin harrastuksena, voi toinen elää samankaltaisilla tuotteilla).

  • 1.3.2016 / 14:15

   Ymmärrän pointtisi, ei ollut tarkoitus polkea hintoja. Ehkä olisin tosiaan voinut hinnoitella nämä muutaman euron korotuksella… Mielestäni hinnan tulee kuitenkin olla sellainen, että tuote menee kaupaksi. Mutta pidän mielessä seuraavien tuotteiden kohdalla! :)

 6. Adeliina
  6.3.2016 / 22:00

  Moi:) mistä toi puinen pannunalunen on mikä näkyy kuvissa?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.