Naistenpäivän hemmottelua

Mielestäni parisuhteessa ja elämässä on tärkeää huomioida molemmin puolin erilaiset merkki- ja juhlapäivät. Ihan ne pienetkin, sillä ne piristävät niin mukavasti arkea! Eivätkä ne mitään kummoisia toimenpiteitä onnistuakseen vaadi. Esim. viikonloppuna mies kysyi, mitä toivon synttäri- ja naistenpäivänlahjaksi. (Syntymäpäiväni on siis huomenna.) Naistenpäiväksi toivoin kukkia sekä aikaa pientä hemmotteluhetkeä varten. Toivoin nimittäin, että saisin tehtyä manikyyrin (pedikyyrikin olisi toiveissa) ihan rauhassa keskeytyksettä. En ole pitkään aikaan ehtinyt lakkaamaan kynsiäni, joten se on aika suurena toiveena tälle päivälle :D. On nimittäin superärsyttävä tunne lakata kynsiä kiireessä ja sitten ne suttaantuvat heti viidessä minuutissa, kun ei ole aikaa varoa… 

Tälle päivälle on muutakin herkkua luvassa! Varasin viime viikolla ajan sekä kasvohoitoon että hierojalle, joten tänään mua niiiiin hemmotellaan! Lisäksi mies aikoi leipoa huomiselle jotain ja kyselikin jo, mitä täytteitä toivon täytekakkuun. Täytyy vaikka kasvohoidon aikana miettiä, olisiko se herkku täytekakku vai ihan vain jokin herkullinen piirakka…

Pojallemme tulee tänään täyteen vuosi ja kymmenen kuukautta. Tuntuu välillä jo niin isolta pojalta, mutta onneksi on vielä niitäkin hetkiä, kun hän on ihan pienenä sylissä ♥. Tällä hetkellä lempipuuhaansa on painia sängyssämme ja tehdä samalla kuperkeikkoja. Kuperkeikan näkeminen kyllä niin hirvittää ja yritinkin sitä pari viikkoa estellä, mutta nyt annoin mennä ja voi mikä riemu siitä repesi – etenkin kun minä ja mies naureskeltiin ja kauhisteltiin (= minä lähinnä) vieressä. 

tulips

Mutta nyt herkkukahvia ja päivän menoihin! Oikein ihanaa naistenpäivää teillekin! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.