Mun päivä

Täytin tänään 34 vuotta. Numerot tuntuvat jo aika suurilta, mutta samalta tässä kai tuntuu kuin aiemminkin. Naururyppyjä näkyy silmien ympärillä enemmän kuin 30-vuotiaana, mutta onhan se ihan loogistakin: ehtiihän 34 vuodessa nauraa paljon enemmän kuin kolmessakymmenessä!

Täytekakun virkaa toimittamaan valitsin tuollaisen vadelmaisen kinuskijuustokakun. Se valmistui suurimmaksi osaksi miehen käsissä, itse auttelin hetken ennen kuin piti rientää hierojalle. Olin eilen siellä kasvohoidossakin ja mietin, että miksi ihmeessä en käy useammin! Rentouduin siellä niin totaalisesti, että rentoutuukohan edes yöunien aikana samalla tavalla, hehKuinka usein te käytte kasvohoidossa?

Aamiaisen jälkeen poreammeeseen, sitten synttärikahvittelua ja pikalounasta. Niiden jälkeen päiväunet, herkkukahvi ja kohta vuorossa päivällistä ja lisää synttärikahvitteluja toisten vieraiden kanssa. Illalla jos lasilliset kuplivaa miehen kanssa, pojan käytyä yöunille. Siinäpäs päiväni pähkinänkuoressa. Kotona rakkaimpien kanssa ♥

Comments

 1. 9.3.2016 / 17:06

  Onnea! Onpa herkun näköinen kakku.
  Käyn kerran vuodessa perusteellisessa kasvohoidossa, yleensä juuri keväisin. Toinen vaikka syksyisin olisi varmasti paikallaan.

  • 10.3.2016 / 09:55

   Kiitos Jenni! Mulla aika samat kasvohoitoperiaatteet… Käyn tosin yleensä talvisin, mutta toinen kerta olisi hyvä ujuttaa loppuvuoden puolelle!

 2. Marika
  9.3.2016 / 17:32

  Onnittelut synttärisankarille :) Herkullisennäköinen kakku ja vielä miehen tekemä, kyllä sinun kelpaa :)

  Itse käyn kasvohoidossa ehkä kerran vuodessa, auts.
  Joka kerta vannon että täytyy käydä useammin. Mutta aina se vaan jää. Se on kyllä ihanaa hemmottelua ja tekee hyvää iholle.

  • 10.3.2016 / 09:57

   Kiitos Marika! :)
   Mies on kyllä hyvä leipomaan ja laittamaan ruokaa ♥
   Mulla sama: kerran vuodessa. Täytyy ottaa toinen kerta ohjelmistoon, meillä kun tuo talvi on sen verran pitkä ja itselläni iho kuivuu hirmuisesti juuri talvisin.

 3. 9.3.2016 / 23:00

  Onnea kovasti ja kiva päivä ollut sulla. Liian harvoin tulee käytyä kosmetologilla :(. 1-2 kertaa vuodessa. Kaverini luki kosmetologiksi, niin silloin sain olla koekaniinina, en pistänyt hanttiin.

 4. Nimetön
  9.3.2016 / 23:30

  Onnea Sinulle! :)

 5. 10.3.2016 / 07:01

  Hyvää syntymäpäivää! Ollaan näköjään saman nimisiä mutta myös (melkein) saman ikäisiä. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.