Asetelma ruusuista ja tulppaaneista

Muutama kukkakuva lauantaita sulostuttamaan!

Meidän koti on ihanan täynnä kukkia taannoisen syntymäpäiväni johdosta. Kiva katsella kimppuja eri huoneissa! Naistenpäivän tulppaanikimppu oli jo parhaat päivänsä nähnyt, joten katkoin tulppaanit jättiruusujen kera Muuton Crushed-kulhoon. Tuli aika kiva ja juhlava (vaikka tulppaanit eivät enää parhaimmillaan olekaan)!

roses

Hempeitä sävyjä, juuri kevätaikaan sopivia! Nyt päivän puuhasteluihin – kivaa lauantaita!

Comments

 1. Linnea
  12.3.2016 / 11:07

  Sulta saa kyllä ihania inspiraatioita! Mainio blogi :)

 2. Sinttu
  13.3.2016 / 21:00

  Hei, mistä ruokapöytänne tuolit ovat hankittuja, useammassakin paikassa samantapaisia näyttäisi olevan myynnissä? Entä onko väri oikeasti valkoinen (kuvissa ainakin näyttää)? Luonnonvalkoisia/kellertäviäkin versioita noista olen nähnyt. Oletko ollut tuoleihin tyytyväinen?

  • 14.3.2016 / 14:35

   Moi Sinttu! Ne on Kodin Ykkösen Flower-tuolit. Jyskin versiot ovat edullisemmat, mutta sen huomaa kyllä heti laadussa. Väri on puhtaan valkoinen. Hintaansa nähden olen ollut tuoleihin tyytyväinen, ovat meillä käytössä nyt kuudetta vuotta. Suunnitelmissa on kuitenkin päivittää nuo jossain vaiheessa, mutta ei ehkä vielä tänä pikkulapsiaikana ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.