Vaaleanpunaisia pääsiäismietteitä

Selailin tuossa aamutuimaan vanhoja pääsiäiskuviani. Oli kattauskuvia, kokkotunnelmia, pääsiäiskarkkeja, pastellisävyjä, trullien vierailuja, narsisseja, pajunkissoja ja tulppaaneja, pääsiäismunia tietenkään unohtamatta. Olemme tässä viime vuosina tainneet viettää pääsiäisen lähes aina kotona! Minkälaisia pääsiäistraditioita teillä on?

easter inspiration

Huomaan, että pääsiäisenäkin tykkään laittaa kotiin pastellisävyjä. Suosiossa ovat vaaleanpunaiset, (vaalean)keltaiset sekä vaaleanvihreät sävyt. Varmasti niitä tänäkin vuonna! Yritän ehtiä ensi viikon aikana väkertämään muutamat koristeet pääsiäiskimppuumme. Nyt olen tosin jo miettinyt, ehdimmekö saada pajunkissoja ollenkaan… Täytyypä iltapäivällä käydä tiirailemassa, miltä tilanne näyttää! Vuosi sitten näytti kevät olevan huomattavasti pitemmällä kuin nyt, hoksasin sen tästä kuvastani

Meidän pääsiäiseemme tulee kuulumaan hyvää ruokaa ja seuraa, lepäilyä ja saunomista, kokkovierailua ja taitaapa tuo pieni naperomme päästä ensimmäistä kertaa trulliksikin! Ainakin isovanhempien ovien taakse :D. Tosin palkka saisi mieluiten olla jotain muuta kuin karkkia, toivoo nipoäiti… No mutta, nyt mun täytyy rientää seuraavan puuhan pariin (hirmuinen työlista tälle päivälle!), jotta ehdimme iltapäivällä ihania ystäviämme tapaamaan! Mukavaa sunnuntaita teillekin! :)

Comments

 1. Nimetöb
  13.3.2016 / 12:53

  Hei! Ihania pastellisävyjä! Onkos tuo asemman alalaidan tekstiili peitto, tyyny vai mikä? Ja mistä se on ostettu? Ihana, ihana, ihana! <3

 2. hansku
  13.3.2016 / 17:01

  Nättejä pääsiäiskuvia! Ainakin Platagenissa myytiin pajunkissaoksia, kun eilen kävin. Itse tosin lopulta päädyin persikkapuun oksiin, joiden pienet punaiset kukinnot hurmasi. Pääsiäismunakoristeet sai kivasti oksiin roikkumaan :)

  • 14.3.2016 / 14:32

   Kiitti hansku! Voi persikkapuu – en ole koskaan täällä nähnyt niitä myynnissä! Täytyypäs heti googlettaa :)

 3. 14.3.2016 / 02:00

  Ihania pääsiäiskuvia! Täällä kans tuskaillaan noiden kissojen kanssa. Ainakaan tällä viikolla ei vielä löytynyt.

 4. 16.3.2016 / 12:56

  Ihania pääsiäiskuvia! Meillä pääsiäiskoristeluihin kuuluu tänä vuonna taikataikinasta tehdyt roikkuvat koristeet sekä servetein koristellut maalatut pahvimunat. Lisäksi tein ovikranssin pääsiäisteemalla. Vielä pitäisi hakea lisää pajunoksia, yhden hyvän paikan jo bongasin, mutta olivat niin hankalasti ojan päällä, etten taida uskaltautua sinne kurottelemaan! ;)

  • 16.3.2016 / 14:01

   Kiitti Paula! Ovikranssi ollut minullakin mielessä, mutta voi olla, että en täksi pääsiäiseksi ehdi sitä tekemään. On kyllä jotain muuta mielessä, pienempiä koristeita :)
   Eräs kiva pääsiäiskimppuideakin mulla on, toivottavasti onnistun sen toteuttamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.