Pastellinen puurohetki

Joskus on mukava kattaa hieman nätimmin, ajatuksen kanssa. Valita sellaiset astiat, joita ei ole hetkeen käyttänyt. Sellaisten (kiireisten) päivien keskellä, kun kaapista otetaan käyttöön lautanen & lasi, jotka ensimmäiseksi käteen osuvat, pöydän kattaminen tuntuu oikein tervetulleelta vaihtelulta. 

Vaikka meillä pöydän ääressä ruokaileekin vain kolme ihmistä, huvitti kantaa pöytään hieman useampi kipponen ja kupponen lisää väriä tuomaan. Ennen kuin aloimme puurolla ja mustikoilla herkuttelemaan, otin muutaman kuvan erästä juttua varten. Monta kärpästä samalla iskulla!

Mies teki puuron maitoon ja oi nam, on se kyllä parempaa kuin veteen tehty puuro! Kulhon pohjalle jäisiä viime syksyn mustikoita ja niiden päälle kuumaa puuroa. Lasiin kylmää maitoa ♥

pastelli

Nyt vietän pienen lepohetken ja sitten kun poika herää, taidamme auringon innoittamana suunnata mökille! Aurinkoista päivää teillekin! :)

Comments

  1. 15.3.2016 / 20:16

    Oi kuinka keväinen kattaus! Koko astiat ovat yhdet lemppareistano, ja nuo pastellisävyt ovat kyllä niin herkullisia. Kyllä puurokin maistuu paremmalta kauniista astioista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.