Uusissa ulkoiluvaatteissa

Pirteää uutta viikkoa! Onko se aurinko, mikä tuolta pilven takaa pikkuriikkisen jo aamutuimaan näyttäytyy..? Sitä ei olekaan täällä hetkeen näkynyt!

Tänään muutama kuva viime päivien ulkoiluistamme sekä pojan uusista vaatteista, jotka sain blogiyhteistyökumppaniltani Jollyroomilta. Näitä olemmekin testailleet nyt oikein urakalla ja täytyy sanoa, että oikein hyvän valinnan tein! Kyseessä on Didriksons Boardman Sadeasu, Striped Breeze kauniissa sinisävyisissä raidoissa. Täydellinen varuste ulkoiluun hieman kosteammalla kelillä, sillä tämä on 100 % veden- ja tuulenpitävä. Etenkin jälkimmäistä pääsimme testaamaan mökillä, jossa rannikkosijainnin vuoksi usein tuulee, enemmän tai vähemmän. Osa postauksen kuvista (ne joissa pojalla on musta pipo) onkin otettu mökillä ollessamme. 

ulkona

Tätä oli saatavilla aina 80-senttisestä koosta alkaen, meille valitsin 90-senttisen, sillä tuo pienin olisi ollut heti pieni. Nämä on hieman reilua mitoitusta ja puku onkin vielä hieman reilu noin 90-senttiselle pojallemme. Toivoinkin, että se menisi vielä ensi syksynäkin, sillä nykyään tuntuu, että sinne joulukuulle asti sataa vettä tai räntää… Joten käyttöön pääsee ihan takuulla kesän jälkeenkin!

Didriksons Boardman Sadeasussa on neljäsuuntainen stretch-kangas, joka tekee vaatteesta mukavan ja joustavan. Lisäksi sadetakista löytyy irrotettava huppu, peitetty vetoketju leukasuojalla, jalkalenkit, jotka pitävät saappaat paikoillaan ja estävät veden pääsyn housujen ja saappaiden väliin. Myöskin heijastimia löytyy ja housuista lisäksi vahvistetut osat polvien kohdalta.

didriksons

Sadeasun lisäksi valitsin pojalle uudet kengät: Viking Ultra 2.0 -talvisaappaat. Kenkien pienin koko oli 23 ja tilasinkin sen. Nyt ovat vielä hieman reilut, mutta syksyllä ja ensi talvena varmastikin ihan soppelit! Kengät tuntuvat oikein jämäkiltä ja tukevilta; uskoisin, että ovat hyvät jalassa. Kengät kestävät -20 asteen pakkaskelejä ja sopivat sekä kylmään että kosteaan säähän. 

Jollyroomilla on nyt meneillään huikea Jollyjuhlat-kampanja, josta löytyy valtava määrä tuotteita alennetuin hinnoin – eivätkä alennusprosentit ihan pienimmästä päästä olekaan! Kyseisten tuotteiden joukosta löytyy niin näitä Viking Ultra 2.0 -saappaita kuin Didriksons Boardman Sadeasujakin. Kevään ja syksyn (vaate)hankintoja silmälläpitäen kannattaa käydä kurkkimassa ja löytyypä joukosta paljon muitakin tuotteita aina lastenhuoneen sisustuksesta leluihin saakka!

Mökillä tosiaan tuuli jonkin verran ja mies tekikin meille pienen lämmittelynuotion rantaan. Poika sai takin hupusta hieman lisätuulensuojaa. Ulkoilun jälkeen siirryimme sisätiloihin pienelle välipalalle ja koska ulkoilimme tuulisessa säässä noin tunnin verran, olin hieman skeptinen, onko poika pysynyt varmasti kauttaaltaan lämpimänä. Tunnustelin kaikki paikat aina niskasta selkään ja reisistä varpaisiin asti, mutta ihan lämpimänä oli iho pysynyt! Sadeasun sisävuori on pehmeää ja lämmintä polyesteriä – tulipa mieleen oma sadetakkini ala-asteelta, jossa ei ollut kuin se viileä pintamatsku :D eli tämän alle ei todellakaan tarvitse tunkea toista takkia lämpimänä pysyäkseen! Kymmenen pistettä myöskin housuille, jotka eivät jätä selkää paljaaksi, vaan polyesteriyläosa ulottuu hihattoman haalarin tavoin aina hartioiden yli asti. Tästä en hoksannutkaan ottaa kuvia, mutta niitä löytyy Jollyroomin sivuilta tämän kyseisen tuotteen kohdalta. Taisipa mies toivoa itselleenkin samanlaista, kun alaselkä paljaana nuotion ääressä kyykisteli… 

ulkoilu

Mutta nyt me alamme suunnittelemaan päivän ohjelmaa! Heräsin yllättävän pirteänä tähän päivään, vaikka yöunta on takana ainoastaan kuusi tuntia… Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

Comments

 1. Maarit
  14.3.2016 / 17:07

  Onko tuo Jollyroom luotettava nettikauppa? Tammikuussa tilasin tuotteita eikä niitä tilausvahvistuksen jälkeen koskaan kuulunut. Myöskään sähköposteihin ei vastattu. Harmi koska siellä olisi monenlaista kivaa.

  • Nimetön
   15.3.2016 / 01:59

   Jollyroom on kaikkea muuta kuin luotettava kauppa, sen sain karvaasti kokea sillä ainoalla kerralla, kun sieltä ikinä mitään tilasin! Tuotteita saa odottaa ikuisuuden, lähetetään kahteen kertaan vääriä tuotteita, ei vastata sähköposteihin/puheluihin ym…Kaikkiaan minulla meni lähes kaksi kuukautta tilaushetkestä siihen, että asia tuli jollain muotoa päätökseen -tosin jäin tappiolle, kun en vaan enää jaksanut taistella firman kanssa. Ja mitä olen lukenut keskustelupalstoilta, en valitettavasti ole lainkaan ainoa kokemuksineni. Tietysti bloggareiden kanssa asiat sujuvat varmasti moitteetta, kun tietävät, että muuten maine leviää. Itsellä nousee karvat heti pystyyn, kun nyt olen muutamasta blogista lukenut yhteistyöpostauksista ko. firman kanssa. Liekö maine jo levinnyt, kun firma kaipaa bloggareita mainostamaan itseään…Tämä kaikki on todella harmillista, sillä Jollyroomilla on kuitenkin todella kattava ja kiva tuotteisto suht edullisin hinnoin, mutta kuten sanoin, ikinä en enää sieltä uskalla mitään tilata!

   Ymmärrän, jollei kommenttiani julkaista, mutta halusin silti edes bloggaajalle kertoa omasta kokemuksestani kyseisestä firmasta. Ja kun siitä jo joku edellä ehti kyselläkin.

   • 15.3.2016 / 14:00

    Todella harmillinen kokemus puolin ja toisin! Nykypäivänä kun on niin paljon kilpailua ja valinnanvaraa, niin nämä tilanteet olisi tärkeää hoitaa mallikkaasti. Itse en tietenkään tuosta tapauksesta mitään tiedä, joten siinä mielessä vaikea sanoa mitään sen kummemmin. Tein eilen tilauksen Jollyroomille, toivottavasti se saapuu ajallaan!
    Itse olen ainakin jo pitkään nähnyt heidän tekevän yhteistyötä eri blogeissa, joten en usko sillä toiminnalla olevan tuollaista tausta-ajatusta.

   • M
    15.3.2016 / 14:58

    Täytyy antaa sinulle kiitokset ,kun julkaisit ylläolleen tarinan ja vieläpä tartuit asiaan ja kyselit jollyroomilta asiasta! Mikä sitten onkaan ollut ongelma..Olen myös kuullut heidän toimitus hankaluuksista. Kuitenkin postauksesi innoittamana kävin heidän sivuillaan ja ihastuin yhteen pukuun. Mutta jotenkin koen vaikeaksi netin kautta tehdä heiltä tilausta sillä palautukset tai vaihto koon ollessa väärä tuntuu työläältä. Ehkäpä tilaan Stockmannilta tai käyn siellä katsomassa.

    • 15.3.2016 / 18:59

     Itse olen niin tottunut tilaamaan/sovittamaan/mahdollisesti palauttamaan tai vaihtamaan, kun tällaisessa suht pienessä kaupungissa asun :). Molemmissa toki puolensa!

   • Maarit
    15.3.2016 / 17:18

    Hei,
    Tosi ystävällistä sinulta mutta katson viisaammaksi pysyä erossa kyseisestä nettikaupasta, minulle yksi huono kokemus ja palvelu riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.