Keltaista keittiöön

Täällä ollaan niin pirteällä ja keväisellä mielellä että! Tosin ikkunasta ei juurikaan kannata ulos kurkkia (vettä, räntää ja mitä näitä nyt on…), mutta huomasin, että nämähän käyvät aivan kuin auringosta – ainakin näin väliaikaisesti:

jakkara

Ostin näitä narsisseja alkuviikosta pari ruukullista, ovat todellinen piristysruiske! Mulla oli aikomuksena laittaa ne terassille ja lisätä terassille muutenkin hieman keväisempää ilmettä, mutta ihastuinkin tähän kuvissa näkyvään sijoituspaikkaan. Laskin ne kaupasta tullessani tuohon ja huomasin, että sopivat loistavasti valkoisen, mustan ja puun yhteyteen! Edes keltainen, muovinen suojaruukku ei häiritse, vaikka sen tuonne ruukun sisälle ”unohdinkin”. Tuo HAY:n betoninen ruukku on yksi lemppareitani, samoin tuo valkoinen kulmikas, aikoinaan Askosta ostettu ruukku. 

narsissi

Hyllyssä näkyy (taas) yksi maalaukseni. Jännää muuten tuo maalaaminen: tuosta piti tulla jotain aivan muuta kuin mitä siitä tuli ja silti tykästyin tuohon valtavasti! Idea syntyi maalatessa tai voisiko sanoa, että mitään ideaa mulla ei edes enää siinä vaiheessa ollut, sillä alkuperäinen ideani meni mönkään :D. Tykkään kovasti taulun sävyistä: valkoista, persikkaa, hempeää vaaleanpunaista sekä tuollaista utuista roosaa! 

Mutta koska en yhtään tiedä milloin tuo pieni pupuseni herää, ryntään seuraavan puuhan kimppuun! Mulla on uusi idea MioSa. designin tuotteeksi, joka valmistuu viimeistään huomenna, joten pysykäähän kuulolla. MioSa. design löytyy Facebookista ja tuote on tulossa nähtäville/myyntiin ainakin sinne. En tiedä mistä näitä ideoita tulee, mutta aivan kuin liukuhihnalta! Välillä mietin öisinkin helmien maalauksia ja pääsiäispupuja (näistä lisää myöhemmin), hahhahah!

Comments

 1. Maarit
  17.3.2016 / 18:45

  No nyt jään kyllä jännityksellä odottamaan mitä myyntiin on tulossa, yhden avaimenperän jo omistankin ja toisen vein lahjaksi Puolaan tyttärelleni, myös hän ihastui siihen ja otti heti käyttöön, omani vielä odottaa vähä kesäisempiä ilmoja! Mahtava idea tämä MioSa.desing,
  Olen löytänyt blogisi vasta hiljattain, tulen joka kerta hyvälle mielelle kun luen postauksiasi. Kiitos ja onnea uuteen ideaasi!

  • 17.3.2016 / 18:49

   Heh, ihana kuulla että ihan jännittää :D Huomasithan MioSa. designin Facebook-sivut, sinne laitoin tuon uuden tuote-erän hetki sitten myyntiin:
   https://www.facebook.com/miosadesign/

   Tuotteita on tulossa myyntiin pikkuhiljaa tasaiseen tahtiin eikä suinkaan pelkkiä avaimenperiä!
   Kiitos Sinulle ihanasta ja lämminhenkisestä blogipalautteestasi ja mukava kuulla, että tyttäresikin tykkäsi uudesta avaimenperästään!

 2. Nimetön
  18.3.2016 / 07:13

  Ihanalta ja raikkaalta näyttää! Voiko muuten kysyä, onko kotisi seinien väri ihan perusvalkoinen tai joku sävy? (jos sävy niin mikä koodi?) Olen itse juuri aloittamassa seinän maalausta ja se helpottais päätöstä :) Kiitos!

  • 18.3.2016 / 13:57

   Kiitos! Seinämaalimme on sävytetty valkoinen. Sen koodi on NCS 0502-Y. Koodi on melkein sama kuin listavalkoisen/puusepänvalkoisen (=NCS S 0502-Y), mutta sävy ei ole sama. Valitsimme tämän, koska se on niin luonnollinen ja sopii täydellisesti listavalkoisen kanssa. Useat valkoiset saavat nimittäin listat kellertämään ikävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.