Isomummun suusta

Mitä sää sinne plokkiin kirjotat?

Ookko sääki lukenu sitä Satun digiboksia?

Vieläkö ne ihimiset lukee sitä sun veispuukkia? Mistä sää oikeen kirjotat sinne?

Ihana mummuni ♥
Ikäihmiset eivät ehkä aina pysy niin kärryillä näissä nykymaailman jutuissa :). Blogilla, kuten monella muullakin rakkaalla lapsella, saattaa olla monta nimeä (kuten ylläolevista lausahduksista ilmi käy…). Myöskin muutaman vuoden takainen Joulupäivän terkkuja -postauksessani mainittu keskustelu Missä kaupungissa blogini on? on hymyilyttänyt useaan otteeseen. Onko teillä samankaltaisia ihanan hassuja kokemuksia? :)

mummolassa

Suuntaan tästä kohta pojan kanssa värikylpyyn ja sen jälkeen mummuani moikkaamaan. Ihanaa viikonlopun aloitusta teille kaikille!

Comments

 1. 18.3.2016 / 12:47

  Ihania kommentteja :) <3
  Omat isovanhempani eivät ole enää elossa, joten en ole päässyt heidän kanssaan blogistani keskustelemaan. Muistan kuitenkin mummoni huolen hänen mikroaaltouuninsa rikkoutumisesta vuosituhannen vaihteessa. Uutisissa kun oli puhuttu, että kotimikrojen toimintaan saattaa millenium aiheuttaa häiriöitä.
  Puolisoni 95-vuotias isoisotäti oli kuitenkin aivan kärryillä heti keskusteluaiheesta, kun kerroimme hänelle harrastavamme geokätköilyä. Oli lukenut aiheesta artikkelin jostakin lehdestä ja kiinnostunut itsekin valtavasti.
  Ymmärrän kyllä hyvin ikäihmisten ongelmat ymmärtää nykyajan teknologiaa, kun itsellekin tuottaa välillä suuria vaikeuksia pysyä kärryillä kaikista uusista laitteista ja appseista.

  • 18.3.2016 / 14:12

   Voi että, mua jotenkin ihan itkettää nämä ikäihmisten tarinat ♥ Jotenkin niin suloista ja koskettavaa!
   Minä olen myös välillä niin pihalla kaikista uutuuksista, ettei kyllä mikään ihme, jos ikäihmisetkin ovat!

 2. Nimetön
  18.3.2016 / 14:03

  Ihana Satu! Nykyään saa välillä lukea niin negatiivista kommentointia ikäihmisistä, että tällaiset kirjoitukset tuntuvat todella kivalle. Ajattelen usein, kuinka valtavasti maailma on muuttunut vaikka viimeisten 90 vuoden aikana, kyllä siinä on perässä pysymistä.Kyllähän ne ihmettelyt välillä tuppaa hymyilyttämään, mutta sinun kirjoituksista isomummustasi on aina kuvastunut ennenkaikkea lämpö ja arvostus. Isomummusi on varmasti iloinen, kun pidät tiiviisti yhteyttä ja voin kuvitella, kuinka tärkeitä sinä ja poikasi olette hänelle. Onnittelut myös MioSan johdosta!Olet kyllä taitava käsistäsi.

  Aurinkoisa kevätpäiviä sinulle ja läheisillesi, terveisin eräs digiboksisi lukija :)

  • 18.3.2016 / 14:10

   Apua, ihan pala kurkussa tätä luin ja nyt ei meinaa ruutua nähdä! Ja aivan ääneen nauroin tuolle viimeiselle lauseellesi :D. Oi saapa nähdä, mitä sitä itse muutaman vuosikymmenen päästä jutustelee, heh! Että kyllä heillä tosiaan on perässä pysymistä ja täytyy myöntää, että olen usein itsekin hieman pihalla nykymaailman uutuuksista…
   Tänään kävimme pojan kanssa mummua moikkaamassa ja vaikka olisimme siellä kolmekin tuntia kerrallaan, niin aina hän surkuttelee kun lähdemme :(.
   En tiedä miten kiittää noista kauniista sanoistasi, tälle herkkikselle tuli tosi hyvä ja lämmin mieli ♥
   Kiitos ja aurinkoisia kevätpäiviä Sinullekin!

 3. 18.3.2016 / 15:54

  Voi valtava miten ihania kommentteja olet saanut. <3 <3 Sulla on ihana isomummu! <3 Mulla on omat mummot kuolleet jo aikapäiviä sitten, mutta mieheni mummo on minulle hyvin tärkeä, täytti tammikuussa 90 vuotta, voi taivas sitä elämäniloa mikä hänessä on... ja elämä ei ole ollut hänellä mitenkään helppoa. Omat vanhempani ovat jo sellaisia ikinuoria, yli 70 vuotiaita ja äiti kyllä kyselee välillä että kirjotanko vielä plokia. ;)

  Aurinkoista päivää sinulle. :)

 4. 18.3.2016 / 23:07

  Isomummut ja mummut ovat minultakin jo pilvien reunoilla, mutta oma äitini on pirtsakka 85v. Hänellä on oma facebook ja instagram. Varsinkin facessa hyvinkin aktiivinen. Hoitaa alzheimeriin sairastunutta miestään, joten some on hyvänä henkireikänä hänelle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.