Uudistunut työpisteeni

Tiedättekö, kun joskus joku idea on mielessä tosi pitkään ennen kuin tulee hetki toteuttaa se! Muistitauluprojektini on ollut juuri sellainen… Kuminauhat ostin tätä varten muistaakseni viime kesänä vai olikohan jopa keväällä! Olin suunnitellut tekeväni tämän vanerista, jonka toisen puolen maalaisin valkoiseksi. No tästä löytyi syy, miksi oli hyväkin, että tämä projekti jäi muiden jalkoihin! Nimittäin muistatteko tekemäni pienen tuunauksen Ikean Vindalsö-tarjoiluvaunuuni, josta kerroin Kesäterassia odottelemassa -postauksessani? Tuosta tuunauksesta jäi pari vanerinpalaa yli ja nyt sain toisen palan hyödynnettyä tähän muistitauluuni! Säästyin siis maalaamiselta ja sain muistitauluni valmiina kauniin sileän, valkoisen pinnan kera.

Nyt saan tähän esille paitsi lippulappuset (vapautuu pöytätilaa), myös kaikenlaisia vaihtuvia inspiraatiokuvia sekä mikä tärkeintä; kuvia rakkaimmistani ja heidän kanssaan vietetyistä kivoista hetkistä.

home office

mood board

Olen kyllä ihan yli-ihastunut tähän muistitauluun! Tämä on hyvä esimerkki siitä, että jokin tosi edullinenkin voi olla tosi kiva. Tälle tuli hintaa noin 5-6 euroa eli kuminauhojen ja nastojen verran, sillä vanerinpalanen oli ylijäämäpala. Nastojen väriä vaihtamalla tähän saisi taas uudenlaista ilmettä! Esimerkiksi kuparinväristen nastojen kanssa voisi olla myös aika kiva. Itse päädyin kuitenkin valkoisiin, sillä halusin pitää pohjan mustavalkoisena. Valkoisina erottuvat kyllä kivasti mustasta kuminauhasta! Niitä voisi laittaa vaikka jokaiseen kuminauhan risteyskohtaan, mutta olen käyttänyt sitä ainakin nyt alkuun näin. 

Täällä on pitänyt aika kiirettä viime päivinä lähinnä puuhelmituotteideni vuoksi; pari isompaa tilausta valmistuu vielä tällä viikolla. Tilauksia otan koko ajan vastaan ja uusia tuotteitakin tupsahtelee tässä pikkuhiljaa, kun vain ehdin niitä kunnolla toteuttamaan. Haluan aina tehdä uudet tuotteet huolella ja testailla niitä omassa käytössäni, jotta niitä ei tarvitse kesken kaiken alkaa muuttelemaan ja ovat sitten varmasti sellaisia, joista itsekin kovasti tykkään. Olethan muuten huomannut MioSa. designin omat Facebook-sivut

table lamp

Vielä olisi monenlaista yksityiskohtaa tehtävälistalla tähän työhuoneeseeni liittyen, mutta ehkä ehdin niihinkin tässä pikkuhiljaa paneutumaan… Kotiutin muuten viime vuoden puolella tämän pitkäaikaisen valaisinhaaveeni ja tilasin Louis Poulsenin AJ-pöytävalaisimen. Nämä ensimmäiset kuukaudet se on saanut valaista työhuoneessani. Tämän mainitsinkin alkuvuodesta Sisustushankinnat 2015 -postauksessani eli lisätään vielä tämä tuohon kyseiseen listaan!

Mutta nytpäs karkaan tästä taas pastellinsävyiseen maailmaani herkullisen tuoksuinen kahvikuppi kourassani; moi!

Comments

 1. Alexandra
  30.3.2016 / 14:23

  Nuo helmet ovat todella kauniita! Millä väreillä maalaat ne?

  • 31.3.2016 / 11:05

   Kiitos! Mulla on käytössä melkoisen laaja maalivalikoima, mm. askartelumaaleja. Osan sävyistä sekoitan itse :).

 2. Laura
  30.3.2016 / 17:36

  Onpa kaunista! :) ja upea valaisin! mistä tuollaista kuminauhaa saa?

 3. 30.3.2016 / 17:39

  Ihanan raikas työtila. Tosi kiva tuo muistitaulu! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.