Viehättävä keittiö

Miehen isyysvapaa on päättynyt: kaikki yhdeksän viikkoa isyysvapaata vietettyinä, nyt ollaan normilomien varassa! Meillä alkoi tänään siis perusarki. Tänään puistoilimme pojan kanssa, teimme reissut postiin ja matkahuoltoon ja sen jälkeen kotoilimme ruuanlaiton lomassa. Nyt hän on unilla. Kyllä muuten sekoitti taas pakan tuo kesäaikaan siirtyminen, HUOH. Maailman turhinta hommaa tuo kellojen siirtely, sanon minä!

On muuten melkoisen vaikeaa pitää pokkaa, kun yrittää saada lasta nukahtamaan ja hän tekee tai sanoo jotain hauskaa. Esim. yhtenä päivänä lauloin Pienet sammakot. Siinä kohdassa, kun lauloin pupujussikat, pupujussikat, kuului sängystä toistona pupukuippas, pupukuippas :D. Tai tänään, kun unilaulun jälkeen hän alkoi höpötellä sängyssään omia juttujaan ja matkia Maikkarin uutistoimittajia Näkemiin, kröhömkröhöm. Repesin niin, että nauraa hekotin ääneen tietäen, että vain pitkitän unitouhuja. Omalla lapsella on kyllä maailman parhaat jutut! ♥

Mutta tänään halusin jakaa täällä tämän ihanan keittiön kuvat! Kuvat on ottanut norjalainen valokuvaajaystäväni erääseen sisustuslehteen, silmä lepää:

Vaikka tyyli on kovin erilainen omaani verrattuna, ihastelen tällaisia(kin) valtavasti. Tämän kyseisen kodin lisäkuvia löytyy lehden artikkelista täältä.

Mutta nyt pian tehtävälistan kimppuun, ennen kuin poika herää! Ihanan aurinkoista viikkoa teille! :)

(Kuvat: Irene Sandved Lunde.)

Comments

 1. 29.3.2016 / 14:41

  Miten mielettömän kaunis koti. Ihana tunnelma ja kodikkuus. Tykkäsin todella paljon!

 2. 29.3.2016 / 16:48

  Ei herranjestas miten kaunis keittiö! Ihan huikee. Sopivan rustiikki, mutta silti moderni eikä kuitenkaan liian romanttinen. Ihana kevätkeittiö :)

 3. 29.3.2016 / 18:04

  Ihana keittiö! Voi kun olisikin mahdollisuus keittiöremonttiin…

  • 31.3.2016 / 10:57

   Minäkin mietin yhtenä päivänä, mitä muuttaisin keittiössämme… Tästä on postaustakin tulossa joku päivä :)

 4. Elina
  29.3.2016 / 22:08

  Teillä asuu kyllä aikamoinen koomikko Ihana keittiö!

 5. Milla
  30.3.2016 / 13:35

  Onpas pitkä loma ollut :)
  On se kiva nauttia yhteisestä ajasta kunnolla.
  Meillä ei ollut kun kolme viikkoa lomaa kolmannen muksun kohdalla,senkin mies juuri ja juuri sai neuvoteltua itselleen, onneksi sai :)
  Oli kyllä apua kun isommat hääräsi ja sai keskittyä vauvaan kunnolla eikä tarvinnut revetä joka paikkaan.
  Ekan ja toisen lapsen kohdalla ei ollut lomaa ollenkaan vaan yksin oli pärjättävä mutta hyvin se meni vaikka en välillä tuntui että selviääkö tästä hengissä vielä :D :D

  • 31.3.2016 / 11:01

   Joo mies piti ne kaikki yhdeksän viikkoa, jotka oli mahdollista. Tosin hän piti ne kolmessa erässä, mutta kuitenkin :).
   Nostan sulle hattua! En olisi voinut kuvitellakaan, ettei mies olisi ollut kotona sitä kolmea viikkoa heti pojan syntymän jälkeen… Sektiosynnyttäjänä olisin ollut hieman pulassa, sillä kyllähän sitä kipua on eri tavalla kuin alatiesynnyttäjällä. En nimittäin oikein osaa olla stressaamatta kotitöistä edes pikkaisen… Kun mies oli kotona, hän hoiti ne ja minä keskityin 100 % vauvaan eivätkä kotityöt käyneet mielessäkään :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.