Kaunista Saksanmaalta

Tänä lauantaina haluan tuoda blogissani esiin tämän yhden kauniin saksalaiskodin, johon Instagramissa törmäsin. Tämä on jo kolmas tämänkaltainen postaukseni, mutta mielestäni on mukavaa nostaa esiin oikeita koteja sisustuksineen eikä pelkkiä stailattuja sisustuskuvia. Aiemmat tämänkaltaiset postaukseni löydät otsikoilla Inspiroiva Instagram-tili sekä Valkoista inspiraatiota.

Tällä tavoin myöskin ne, joilla ei Instagram-tiliä ole, pääsevät näitä kauniita koteja ihastelemaan!

ins

Tästä kodista tiedän melkeinpä ainoastaan vain sen, että se sijaitsee Saksassa, mutta eipä ne lisätiedot aina tarpeellisia olekaan. Kunhan inspiroituu ja minä kyllä inspiroiduin. Kuvatekstien lukeminen toimi muuten hyvänä saksan kertauksena ja aivan ihmettelin, miten kieli, jota en ole useampaan vuoteen käyttänyt oikeastaan yhtään, on yhä vain mielessä! Jokin osa muististani on siis edelleen vauvavuoden jäljiltä tallessa :D. 

Tämä koti on ihana sekoitus kodikasta tyylikkyyttä, vaaleaa skandinaavisuutta, Ikeaa ja designia. Vaikka tavaraa on esillä aika runsaastikin, ei koti tunnu yhtään liian täydeltä! Tuollainen taito ihastuttaa itseäni, sillä minulle tulee omassa kodissani helposti karsimisen tarve, jos pidän liikaa tavaraa esillä. Ehkä se johtuu osaltaan juurikin siitä, että en osaa laittaa niitä tarpeeksi omaa silmää miellyttävällä tavalla esille? Joka tapauksessa, omassa kodissani tällainen tavaramäärä olisi liikaa, mutta muiden sisustuskuvissa ihastelen tällaisia toteutuksia kovasti!

koll

inspiraatio

Kauniiden huonekalujen ja pienesineiden lisäksi kiinnitin huomioni onnistuneisiin esillepanoihin. Mm. ruokapöydällä tuo iso lautanen, joka kokoaa yhteen monenlaista kynttilänjalkaa ja maljakkoa, näyttää tosi kauniilta! Mitäs te tykkäsitte? :)

(Kuvat lainattu @sotti&heese.)

Comments

  1. Sannak
    2.4.2016 / 17:01

    Kaunis koti! Tykkään todella ja juuri nuo pienet yksityiskohdat ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.