Aihetta juhlaan

vuitton

Tänään pojan herättyä päiväunilta suunnistamme juhliin: kummitätini täyttää pyöreitä. Kun on viime aikoina maalannut lähestulkoon vain ja ainoastaan satoja puuhelmiä, niin tuntuu mukavalta sutia ”maalia” omaankin naamaan (ja kynsiin) ihan ajan kanssa :D. Pojallemme löytyy juhlavieraiden joukosta ikäistänsä leikkiseuraa, aurinko paistaa ja kevät tekee näilläkin leveysasteilla jo kovasti tuloaan. Nyt kahvikupposen kanssa hiuksia kihartamaan. Hymyilyttää! Toivottavasti teitäkin! :)

Comments

 1. Marila
  9.4.2016 / 14:47

  Mukavia juhlia :) On kiva tunne kun pääsee laittautumaan ja juhlistamaan.

   • Marika
    10.4.2016 / 23:08

    Vielä kun osaisi nimensä kirjoittaa :D

    Aamukampa eli Finnmatkojen Minun lomani-sovellus näyttää 37 päivää reissuun :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.