Uusia tuotteita & lahjaideoita

Kaunista sunnuntaita!

Viime aikoina MioSa. designin valikoimiin on ilmestynyt muutamia uusia tuotteita, jotka esittelen nyt teillekin! Tämä on se huono puoli, kun tuotteet ovat esillä Facebookissa – kaikilla kun ei Facebook-profiilia ole, eivät he uusia tuotteitakaan näe. Toistaiseksi jatkamme kuitenkin vielä tällä tyylillä, mutta lupaan ilmoitella uusista tuotteista säännöllisesti myös täällä blogin puolella! Tässäpäs nyt näitä uudempia tuotteitani:

Puuhelmipannunalunen huomaamattomalla, metallilankaisella ripustuslenkillä:

pannunalunen

Alusen halkaisija on 15 cm ja helmet pysyvät hyvin paikoillaan teepannujen/kattiloiden alla. Tätä on saatavilla joko ilman tekstiä tai tekstin kera. Mielestäni ihana esim. äitienpäivälahjaksi! Tekstinä voisi olla kaunis sana äiti tai miksei tästä ilahtuisi mummokin! Painettavan sanan/nimen/tekstin saa siis itse valita. Pannunalunen ilman tekstiä 14,90 € ja omavalintaisella tekstillä 16,90 €. Kaikkien tuotteideni hinnat sisältävät ALV 24 %.

Saatavilla myös samankokoisia koristekransseja, joissa kolme maalattua helmeä:

koriste

Hyllynreunaan, ovenkahvaan, seinälle, teepannujen alle… Näiden hinta on 16,90 €/kpl ja maalattujen helmien sävyn saa itse valita. Kuvissa näkyivät sävyt valkoinen, vaaleanharmaa, vaaleansininen, minttu, keltainen ja vaaleanpunainen.

Valikoimiin kyseltiin muutamaan otteeseen pyyhenipsuja ja nyt niitäkin löytyy! Löytyy sekä pastellisävyisiä (katso Instagram-kuva) että neutraalimpia valkopuisia, vaaleanharmaapuisia tai mustavalkoisia versioita. Pyyhenipsuissa siis kaksi puuhelmeä sekä mokkanauha, pituus 11-12 cm, hinta 5 €/kpl. Pyyhenipsuja voi tilata vaikka jokaiselle perheenjäsenelle oman! Nimen alkukirjaimen voi painaa käsittelemättömään puuhelmeen, 5,50 €/kpl:

pyyhenipsut

ketju

Ihana pieni väripilkku keittiöönkin!

Yläkuvan helmiketju on tilaustyö, joka lähti viihdyttämään pientä poikavauvaa sitterin lelukaareen. Siinä sitä voi tarkkailla ja vähän ehkä yrittää tarttuakin. Tuon kyseisen helmiketjun pituus helmien osalta on 15 cm ja hinta 11,90 €. Puuhelmiketjuja löytyy pitempinäkin: pituudet ovat puuhelmien osalta siis 15 cm (11,90 €), 30 cm (15,90 €) ja 60 cm (21,90 €). Myös pitempiä versioita on saatavilla ja teen näitä myös tilauksesta mittojen mukaan. Näissäkin maalattujen puuhelmien sävyt saa itse valita (valkoista, vaaleanharmaata, mustaa, vaaleansinistä, vaaleanpunaista, minttua, keltaista, lilaa…). Maalaan laadukkailla M1-luokan maaleilla, jotka ovat myös tuoksuttomia.

Tässä yksi esimerkki 30-senttisestä helmiketjusta:

058

helmiketju

Tässä 60-senttinen helmiketju, jonka tein poikani tauluhyllyyn roikkumaan:

027

Helmiketjun voi ripustaa seinällekin, jolloin se toimii kivana yksityiskohtana vaikka lastenhuoneessa! Siihen voi ripustaa esimerkiksi lapsen lempiasun tai muutaman valokuvan kauniisti roikkumaan. Mielestäni tämä tuote on aivan ihana myös vauvalahjana (esim. ketjusta roikkuvien minisukkien kera :D)!

Avaimenperävalikoimasta löytyy DIY – pastelliset avaimenperät -postauksestani tutut tuotteet. Niiden lisäksi on aina joitain vaihtuviakin malleja saatavilla, joista ilmoittelen aina erikseen. Mutta esimerkiksi nämä seuraavassa kuvassa näkyvät erikoiserän avaimenperät jäivät MioSa. designin valikoimiin pysyvästi. Varastoja on nyt täydennetty, joten näitä on taas tilattavissa hintaan 7,50 €. Näiden neljän (uturoosa, keltainen, minttu ja vaaleanpunainen) sävyn lisäksi saatavilla myös valkoista, vaaleanharmaata sekä vaaleansinistä ja lilaa versiota. Kauniita sekä avaimenperinä että laukkukoristeina!

Tuotteita voi tilata minulta sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com. Maksu onnistuu tilisiirtona. Aiempia tuotteitani löytyy täältä blogistani tägillä miosadesign. Otan myös mielelläni vastaan erilaisia tuoteideoita, joten jos sinulla on jotain mielessäsi, ota rohkeasti yhteyttä! :)

Voit seurata blogiani Facebookissa sekä Instagramissa. Huomasithan Facebookissa myös MioSa. designin omat sivut!

Comments

  1. 10.4.2016 / 16:48

    Voi miten kauniita, herkkiä tuotteita! Ihania lahjaideoita tosiaan vaikka äitienpäiväksi. Nuo pyyhenipsut on minun suosikkeja!

  2. Erika
    11.4.2016 / 20:48

    Ihania tuotteita. :) olisin kiinnostunut avainnauhoista. Oletko sellaisia suunnitellut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.