Kotinäkymiä viikonlopulta

Nyt luvassa vino pino kotikuvia, joita viikonlopun kynnyksellä lupailin! Järjestelin eilen hieman paikkoja ja otin samalla kuvia. Samalla kuvatessa huomasin aina lisää järjesteltävää, mutta ne hommat jäivät auringonpaisteen vuoksi odottamaan… Vaikka sitten niitä syksyisiä sadekelejä ;). 

096

Kokeilin peikonlehteä olohuoneen ikkunanurkkaukseen, sopi kivasti tuohon Artekin jakkaralle! Pienet sormet taitavat kuitenkin pitää tuota turhan mielenkiintoisena, joten taidan siirtää sen hieman turvallisempaan paikkaan. Kissat eivät tuosta ole moksiskaan, mutta poika on asia erikseen, heh! Ja miten mulla on sellainen muistikuva, että peikonlehteä ei saisi pitää suorassa auringonpaisteessa..? Voi kyllä olla, että sekoitan sen johonkin toiseen viherkasviin…

Panthella-valaisin siirtyi alkuperäiselle paikalleen ja tässä se on hyvä. Näin voin katsella sitä ruokapöydästäkin käsin; olohuoneen nurkkauksessa oli jotenkin turhan piilossa. Mutta nyt tuo lipaston alue näyttää turhan valkoiselta (sanoinko tosiaan noin?), joten siihen voisi keksiä jotain. Kukkakimppu toimii toki aina, mutta ehkä jotain muutakin… Värikäs maalaus seinälle?

106

koti

Lampaantaljat on ruokailutilassa edelleen, ne voisi siirtää kesäsäilöön. Tuntuu kuitenkin kurjalta laittaa ihanat taljat kaappiin: mitä kesäkäyttöä niille voisi keksiä?

113

Tuo iso musta lyhtykin voisi siirtyä keittiöstä johonkin kesäsäilöön… Tilalle ehkä jokin pienempi valkoinen? Sellaisia kun kaapeista löytyy ja kesällä tulee kuitenkin ainakin tuoksukynttilöitä poltettua.

home

122

124

Pari kuvaa aulastakin:

133

137

Nuo Bestå-lipastot olivat alunperin eteisen puolella (kuvia näkyy mm. Edistystä eteisessä -postauksessani), mutta siirsin ne alkuvuodesta tähän aulan puolelle. Eteisessä on nyt sitten vain tuoli ja pari seinäkoukkua. En ole oikein tyytyväinen tähän nykyiseenkään järjestykseen, joten ehkä ne taas kohta seilaavat takaisin eteiseen… :D Tuo on kyllä sellainen kohta kodissamme, jota en saa ratkaistua itseäni miellyttävällä tavalla. Oli se helppoa silloin kahden aikuisen taloudessa, mutta lapsiperheenä sitä tarvitsee niin erilaisia tiloja ja säilytysratkaisuja!

146

rose

Nyt vielä sähköposteja ja sitten aurinkoiselle terassille nauttimaan! Mahtavaa alkanutta viikkoa teillekin! 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.