Huonovointinen…

Heippa Te! Toivottavasti vietätte sunnuntaipäivää hyvissä ja ennen kaikkea terveissä merkeissä. Minuun iski eilen illalla ihan karmea virustauti, jonka kourissa olen edelleen… Valvoin lähes koko yön olohuoneen sohvalla telkkaria katsellen, kisut (ja ämpäri, sori tämä yksityiskohta :D) pitivät seuraa. Naamaa ei juurikaan kotimme valkoisista seinistä erottanut! Nyt posket ovat saaneet jo vähän väriäkin, mutta se johtuu kuumeesta… Mutta väriä elämään tällä parin viikon takaisella kimpulla!

Yksi ensimmäisistä ajatuksistani oli harmitus siitä, kun olin luvannut esitellä teille täällä tänään muutamia MioSa. designin äitienpäivätuotteita. En kyennytkään niitä illalla viimeistelemään eikä näissä tärisevissä käsissä tänään mikään kamera edes pysyisi. Joten tähän tuli nyt parin päivän viive, pahoitteluni, mutta palaan asiaan heti kun olen tervehtynyt. 

Huikkasin aamupäivällä sohvalta keittiössä ruokaa valmistavalle miehelle, että en selviäisi ilman sua. Vastaus ei sun tarvikaan sekä ihana pieni ilopilleripoikamme ovat olleet tämän päivän piristävä pelastus ♥♥♥.

Comments

 1. Marjaana
  17.4.2016 / 17:03

  ”Ei sun tarvikkaan”… voi mikä ihana arjen rakkauden osoitus! Pikaista paranemista!

 2. Nimetön
  17.4.2016 / 18:11

  Tärkeintä, että paranet!

 3. Sini
  17.4.2016 / 18:37

  Voi ei! Pikaista paranemista, tuo tauti on aivan kauhea :( Meidänkin koko perhe sairasti taudin. Alkoi pikkuherrasta kun olimme reissussa 500 kilometrin päässä kotoa.

  Älä ressaa työjuttuja, ne ehtii kun on parantunut :)

  • 20.4.2016 / 18:29

   Voi apua, reissussa vielä!
   Tuo työjutuista stressaaminen on kyllä hirveää, yrittäjänä sitä stressiä tulee automaattisesti, kun työt seisoo :/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.