Lahjaksi äidille, mummille, isomummulle…

Upeaa lauantaita, blogiystävät!

092

Täällä on puuhelmiverstaalla pitänyt melkoisen kiirettä, mutta nyt ehdin saamaan nämä äitienpäivälahjatuotteetkin esille. Kiitos kärsivällisyydestänne, sairastuminen ei todellakaan kuulunut suunnitelmiin… Nyt kuitenkin uusin innoin ja tarmoin eteenpäin!

Tuotteisiin on mahdollista painaa mustilla, pienillä kirjaimilla haluamasi nimi tai sana ja tällaisia tuotteita olen tämän ympärille kehitellyt:

088

Puuhelmiketju sisustuksesta innostuneelle äidille tai mummolle! Tekstin kera tai ilman, pallojen sävyt saa itse toivoa. Tässä kuvan helminauhassa on puunsävyn lisäksi valkoista ja tyylikästä nutriaa, joka on nyt uutuussävynämme! Puuhelmiketjun pituus on puuhelmien osalta 50 cm ja hinta 22,90 € (sis. ALV 24 %). Ketjun molemmissa päissä on ripustuslenkit. Puuhelmien sävyt voi tähän tuotteeseen valita seuraavista vaihtoehdoista: valkoinen, vaaleanharmaa, nutria, vaaleanpunainen, vaaleansininen, minttu sekä keltainen.

Pannunalunen tai koristekranssi omavalintaisella nimellä/sanalla, tarjoushinta nyt äitienpäivän kunniaksi 16,90 € (sis. ALV 24 %)!

lahja

Olenkin jo maininnut, että koruja on tulossa valikoimiin (heti kun vain ehdin kunnolla niihin paneutumaan ja mallit loppuun asti suunnittelemaan :D)… Mutta ylpeänä esittelen jo korumalliston ensimmäisen jäsenen – tyylikkään yksinkertaisen puuhelminauhan:

063

Kaulakorun pituus on noin 80 cm. Puuhelmet on pujoteltu laadukkaaseen, valkoiseen mokkanauhaan. Hinta 20,90 € (sis. ALV 24 %).

Kyselitte myös avaimenperiä ja niistä tein kahta erilaista versiota:

181

213

Näistä on siis saatavilla sekä valkopuista (tekstillä) että vaaleanharmaapuista (ilman tekstiä) vaihtoehtoa. Tuo harmaansävy on oikeastaan sellainen kaunis helmenharmaa, hyvin vaalea siis. Teksti onnistuu maalien tyypistä johtuen vain valkopuiseen versioon! Vaaleanharmaata voi tehdä esim. siten, että painaa käsittelemättömälle helmelle yksinkertaisen pienen sydänkuvion. Avaimenperä on kuitenkin tuotteena sellainen, joka saattaa hieman käytöstä riippuen joutua vedelle alttiiksi ja vaikka tekstini hyvin pysyvää sorttia onkin, niin en voi luvata, etteikö se kastuessaan suttaantuisi. Huomioithan tämän.

Myöskin avaimenperään painetun sanan voi itse valita. MioSa. designin juttu on kuitenkin parittomat luvut :D, joten mielelläni en neljän puuhelmen avaimenperiä valmista. Jos siis haluaa esimerkiksi sanan äiti, voisi viidettä helmeä koristaa sydän! Tällaisen tekstillisen avaimenperän hinta on 8,90 € (sis. ALV 24 %), ilman tekstiä 7,50 €.

201

Lahjasetti on myös kiva vaihtoehto: esim. kaulakoru ja avaimenperä! Avaimenperiä löytyy monenlaisia aina kolmen puuhelmen avaimenperästä ja 6,50 € hinnasta lähtien.

197

Jos nyt tai ihan lähipäivinä tilaatte, ehdimme toimittaa tuotteet äitienpäiväksi. Tilaus onnistuu joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin inboxin kautta. Maksutapana tilisiirto. Tuotteet saapuvat suoraan kotipostilaatikkoon, myös isommat paketit Postin hyväksymissä kätevän kokoisissa postituskoteloissa. Mukavaa viikonloppua! :)

Comments

 1. Satu T
  23.4.2016 / 14:54

  Alkaa askartelusormia syyhyttää, kun katselee näitä sinun kuvia :-) Selailin Sinellin sivuja ja huomasin, että monet helmet sekä kirjainleimasimet oli loppu; olet tainnut aikaansaada melkoisen buumin :-)

 2. KaroH
  2.5.2016 / 08:42

  Hei, ehtiskö mitenkään enää yksi mummi tai mummu -avaimenperä postin välityksellä äitienpäiväksi? :)

   • KaroH
    2.5.2016 / 08:56

    Kiitos, laitoin spostia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.