Onnellinen

Sellainen olo on ollut kyllä niin vahvasti läsnä tänä viikonloppuna – onnellinen!

Onnellinen siitä, että on taas terve ja voimissaan. Onnellinen siitä, että on perhe. Vieläpä niin ihana ja auttavainen sellainen.

Onnellinen siitä, että saa valmistaa lapselleen hyvää kotiruokaa, joka maistuu hänellekin ihan eri tavalla kuin viikko sitten. Lounastakin syötiin kahdella lusikalla ja kun lautanen oli tyhjä, kuului lisää! :D. 

Onnellinen siitä, että saa tehdä sitä mitä rakastaa. Saan kirjoittaa tätä blogia ja saan valmistaa omin käsin kauniita tuotteita ja suunnitella koko ajan lisää. Tai olla suunnittelematta, kaikki on oman itsensä päätettävissä. 

031

Onnellinen siitä, että on uudessa yritystoiminnassa kannustava mies. Mies, joka ei jätä kannustamista pelkkään kannustamiseen, vaan auttaa myös, sillä tilauksia on aika pino (kiitos teidän ♥). Tiedättekö, miten vietimme lauantai-iltaa pojan käytyä yöunille? Mies vei pojan nukkumaan ja sillä aikaa minä pystytin pienen käsityöpajan ruokapöydän ympärille. Siinä me sitten yhdessä valmistimme avaimenperiä ja pannunalusia. Minä painoin tekstejä ja viimeistelin tuotteet, mies kokosi niitä mallieni mukaan. Ihanana muistona mieleeni jäi se hetki, kun jäin tuijottamaan keskittyneesti pieniä avaimenperiä kokoavaa miestäni ja hän käännähti katsomaan, että eikö sun pitänyt painaa siihen i eikä u. Ai katoppas, no nyt siinä on molemmat! :D

Onnellinen siitä, että hän ei tuskastu tarkkuuteeni eikä ole moksiskaan, jos joku puuhelmi lentää hylsyläjään, kun sydämestä ei tullutkaan aivan täydellisen muotoinen. Onnellinen siitä, kun hän kyselee, tilasinko niitä ja niitä tarvikkeita kuinka monta – on kiinnostunut ja perillä asioista. Tästä on hyvää vauhtia muodostumassa pieni perheyritys! ♥

034

Onnellinen siitä, että kaikki tilaukset on nyt ajan tasalla siten, että kaikille on vastattu. Jos jostain syystä et ole vastausta minulta vielä saanut, laitathan uudestaan viestiä! Kiitos teille aivan mahtavasta vastaanotosta, jonka eilisessä Lahjaksi äidille, mummille, isomummulle… -postauksessani esitellyt tuotteeni saivat. Otamme edelleen tilauksia vastaan; tuotteet ehtivät vielä äitienpäiväksi perille. (Tilausohjeet löydät eilisestä postauksestani.)

Onnellinen siitä, että nyt on kahvitauko ja hiljainen talo. Kissa sipsutteli juuri keittiöstä olohuoneeseen, kynsistä ja laminaatista muodostuu pieni ääni. Taidan sipsutella seuraksi! Suloista sunnuntaipäivää! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.