Hyvää pienen iholle

[conversionpixel campaign=’Libero’ title=’Hyvää pienen iholle’][mittaustagi]

Meille saapui yhtenä päivänä eräs lähetys: pussukka täynnä Liberon Babycare-tuotteita! Poika sai tämän tuotelähetyksen, kun lähdin mukaan Indiedaysin ja Liberon kampanjaan. Näitä olemme tässä ahkerasti testailleet, mutta suurimmasta osasta näitä tuotteita meillä on kokemusta jo parin vuoden ajalta. 

104

Huomasin siinä samalla näitä tuotteita tutkiessani, että olen jotenkin hassusti mieltänyt osan näistä Babycare-ihonhoitotuotteista vauvoille tarkoitetuiksi (ehkä koska niissä on vauvan kuva), mutta ovathan nämä todella tärkeitä ja olennaisia myös taaperoille ja vieläpä taaperoiästäkin eteenpäin! Lapsen iho on niin herkkä ja pehmoinen, että miksi en haluaisi sen sellaisena myös säilyvän. Niinpä sitä täytyy helliä ja hemmotella juuri sellaiselle iholle tarkoitetuilla tuotteilla ja meille luonnollinen valinta on alusta lähtien ollut Libero. Kaikki Libero-ihotuotteet ovat Joutsenmerkittyjä eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Valmistusaineina on käytetty mm. pohjoismaista rapsiöljyä ja sokerijuurikasuutetta, jotka vaikuttavat hoitavasti ja ihoa rauhoittavasti.

Liberolta löytyy erilaisia hellävaraiselle iholle suunnattuja tuotteita tosi monipuolisesti, josta annan ison kiitoksen. Se myös helpottaa, kun ei tarvitse muistaa, että mitä merkkiä käytimmekään tässä ja tässä tuotteessa, vaan kun kaikki vaipoista ja hoitovoiteista lähtien on samaa merkkiä, helpottuu kaupassakäyntikin huomattavasti. Voi vaikka tehdä sellaisen sylikahmaisun kauppareissulla merkin tuotteiden edessä tietäen, että aika lailla kaikki tarpeellinen lapsenhoitoon liittyen on hankittu :D.

Näistä Babycare-tuotteista lemppareitani ovat ehdottomasti wet wipes eli kosteuspyyhkeet sekä hoitoöljy. Erityisesti kosteuspyyhkeet ovat sellaisia vauva-arjen must have -juttuja – en voisi kuvitella hoitotoimia ilman niitä! Niin monikäyttöinen ja ennen kaikkea tätä arkea helpottava tuote. Muistan ensimmäisiltä viikoilta sellaisen kerran, kun mies oli käynyt kaupassa ja ostanut pojalle kosteuspyyhkeitä. Kosteuspyyhe kuin kosteuspyyhe, ajatellut varmaankin. Minäkin sitten suht kokemattomana äippänä otin vain uuden paketin käyttöön (en muista merkkiä, mutta sellainen valkoinen-vaaleanpunainen paketti…) ja apua, miten tulipunaiseksi vauvan peppu parissa tunnissa paloi! Samalla huomasin, että nuo kyseiset tuotteet olivatkin paljon kosteampia kuin Liberot, joihin vauvan iho oli jo ehtinyt tottua. Näin paketti jäi koriin käyttämättömänä odottelemaan… Säästeliäs luonne ei kuitenkaan halunnut heittää pakettia roskiin, vaan ajattelin, että näillähän putsailee kätevästi pieniä kohtia tarpeen tullen. Ja niitä tarpeitahan tuli: puklua sohvalle tai matolle, kissan oksuja (hyh) matolle, sosetahroja syöttötuolin puujalkoihin… Paketti kului tehokkaasti loppuun ja näin meillä käytetään Liberon wet wipeseja vielä tänäkin päivänä, heh! Juuri toissapäivänä sain sillä onnistuneesti kivat, osittain kuivuneet banaanin jämät sohvasta irti. 

153

Paketti on helppo saada auki ja uusi kosteuspyyhe käyttöön. Vaikka tuotteessa on tuollainen luukku, pyyhkeet eivät kuivu pakkauksessa itsestään, vaan ovat aina ihan ”tuoreita”. Poikakin tässä demonstroi, miten helppoa se on:

122

On muuten ihanaa, miten enää ei tarvitse kantaa mitään puolta omaisuutta mukana, kun vertaa vauva-aikoihin. Silloin joskus tuntui, että raahaan jotain matkalaukullista tavaraa mukanani. Nyt riittää, kun laukussa on pari varavaippaa ja kosteuspyyhepaketti, niillä heittää jo vaikka minkälaisen reissun! Kun olemme jossain menossa, pyyhin usein pojan käsiäkin (joskus kasvojakin) noilla pyyhkeillä. 

128

108

Toinen lempparini näistä merkin tuotteista on hoitoöljy! Meillä on täällä niin pitkä ja kuiva talvi, että samoin kuin minulla, myös pojan iho tuntuu ajoittain turhan kuivalta. Sitten sitä inhottavasti kutiaa tai näin ainakin itselläni… Niinpä mielelläni sivelen tuota öljyä pojankin iholle ja lukiessani bloggaajakollegani Emilian postausta tästä samasta aiheesta; taidanpa ottaa tuon tuotteen käyttöön myös itselleni :D. Kenen iholle nyt ei sopisi luonnonmukaisia, hoitavia ainesosia sisältävä tuote, kysyn vaan!

öljy

Omien kokemustemme pohjalta voin kyllä suositella testaamaan näitä Liberon Babycare-tuotteita, joita on helposti saatavilla useissa kaupoissa ja hintakin on oikein kohdallaan! Loppuun vielä pieni lukijakisa! Tämä kilpailu järjestetään viidessä Indiedays-blogissa ja kaikkien näiden kampanjablogien kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan kaksi isoa tuotepakettia Liberon hoitotuotteita. Käy katsomassa vastaus seuraavaan kysymykseen ihokoulusta ja olet mukana kilpailussa:

Miten hoitoöljyä voi hyödyntää pienokaisen kylpyhetkessä? 

Jätä vastauksesi tämän postauksen kommenttiboxiin 2.5. klo 12 mennessä! 

Comments

 1. memuli
  25.4.2016 / 21:00

  Hoitoöljyllä voi pehmentää mahdollista karstaa päänahasta tai lurauttaa öljyä kylpyveden sekaan. Jotkut tuotteet ovat tuttuja ja jotkut ihan vieraita minulle. Mukana arvonnassa

 2. sohvi
  25.4.2016 / 21:40

  Liberon hoitoöljyllä pidät lapsen ihon pehmeänä ja hyväkuntoisena.
  Kun vie lapsen kylpyyn, lorauttaa tilkan öljyä veden sekaan.
  Myös lapsen päänahan ja karstan hoitoon tämä öljy sopii erinomaisesti.

  Osallistun arvontaan! :)

 3. Liisa
  25.4.2016 / 21:56

  Öljyä voi lorauttaa kylpyveteen, jotta lapsen iho ei kuivu ja pysyy pehmeänä. Sopii myös päänahan karstan hoitoon. Mukana arvonnassa.:)

 4. 26.4.2016 / 14:27

  Öljyä voi laittaa pari tippaa kylpyveden sekaan. Auttaa myös päänahan karstan hoidossa. :)

 5. Anu
  26.4.2016 / 14:35

  Öljyä voi laittaa pari tippaa kylpyveteen, ihosta tulee entistäkin pehmeämpi! Liberon tuotteet on kyllä korvaamattomia, mukana arvonnassa!

 6. Jaana
  26.4.2016 / 23:44

  Öljyä kylpyveteen, iho pysyy pehmeänä! Pään karstaa voi myös öljyllä irroitella! Olisin mukana arvonnassa!

 7. Elli
  26.4.2016 / 23:51

  Öljyä voi laittaa kylpyveteen, auttaa myös päänahan karstan hoidossa :)

 8. Nippe
  28.4.2016 / 13:59

  Voi laittaa kylpyveteen mutta toimii myös niin että iholle levittää, iho pysyy pehmeänä (myös aikuisille toimii) sekä tosiaan karstaa helpottaa myös irrottamaan.
  Olispa tarpeen tämä voitto. La 4.7 :)

 9. Suvi
  29.4.2016 / 12:43

  Muutama tippa öljyä kylpyveteen tai kylvyn jälkeen iholle levitettynä ja pyyhittynä, näin iho ei pääse kuivumaan. Myös karstan poistossa ehdoton tuote.

 10. Siinatar
  29.4.2016 / 23:34

  Hoitoöljyllä voi pehmentää karstaa päänahasta tai laittaa öljyä kylpyveden sekaan hoitamaan kuivaa ihoa. Mukaan mahtavaan arvontaan!

 11. Airiina
  29.4.2016 / 23:58

  Päänahan karstaan sivellään ja laitetaan puuvillamyssy ja sitten vaan harjalla rapsutellaan varovasti.

 12. Henna27
  29.4.2016 / 23:59

  Kylpyveteen muuta tippa niin iho pysyy hyvänä vauvalla.

 13. Tuuli
  30.4.2016 / 15:47

  Oi tuo on kyllä niin ihana ja monikäyttöinen öljy. :) Karstan rapsutteluun, kylpyveteen ja iholle kylvyn jälkeen. Saa kuivat kohdat kyytiä ja vauvan iho pysyy suloisen pehmoisena <3 Itse olen tuota käyttänyt kuiviin kyynärpäihini ja polviin. Toimii ! Sopii siis aikuisellekkin. Siskon lasten kanssa tullut jo monet liberon tuotteet tutuksi ja kohta päästään niitä laittamaan myös omalle pienokaiselle. Meillä esikoisen laskettuaika oli jo viikko sitten eli lähtö synnärille alkaa olla jo käsillä. :) Olisipa kiva yllätys jos kerranki voittais jossain arvonnassa. Ja vieläpä näitä tarpeellisia huipputuotteita! Mukana arvonnassa siis ollaan :)

 14. Miiu
  1.5.2016 / 18:24

  Kylpyveteen tai iholle suoraan ja muksu kylpyyn.

 15. Jonne
  15.5.2016 / 21:10

  Moikka

  Onkohan tama voittaja jo arvottu….?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.