Kiireetön kissa

Sellaisia löytyy tästä talosta jopa kaksin kappalein! Sopivaksi vastapainoksi järkyttävän kiireiselle juhlienjärjestäjälle… Vaikka kuinka juhlaviikolla asioita järjestelisi, niin kyllä tämä juhlia edeltävä päivä vain on hässäkkää täynnä! Hirveän monta muistettavaa asiaa, mutta kohta saa hengähtää. Vielä muutama koriste paikoilleen ja loput sitten huomenna! 

Mies meni äsken pojan kanssa autotalliin. Sanoivat ovella, että tarvitsevat mukaansa kartonkia, sakset ja pensselin. Taitavat äitienpäiväjuttuja siellä väkertää :) ♥. Niin mahtavia ilmoja saimme koko viikoksi, aivan täydellistä! Tuntuu, että siirryin lähestulkoon suoraan EMUjen käytöstä ballerinoihin… Kissatkin ovat aivan sekaisin yhtäkkisestä kesästä; sekaisin, mutta mielettömän onnellisia. 

Nyt alan valmistamaan meille pientä iltapalaa ja sitten pojan käytyä yöunille meillä käynnistyy miehen kanssa kisakatsomo (katsomme Leijonien pelin nauhalta). Älkää siis vain tulko kommenttiboxiin pelitilannetta huhuilemaan! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.