Toiset muuttavat kesäksi mökille, minä muutan…

… no minne muuallekaan kuin terassille! 

Eilen korkattiin kesäkausi ihan virallisesti ja grilli kävi kuumana! Oli kyllä niin upea ilma ettei tosikaan ja tänään saadaan nauttia samanmoisesta! Kyllä näitä taas pitkän talven jälkeen osaa arvostaakin. Toukokuu on minulle aina ensimmäinen kesäkuukausi ja olin jo vappuaattona hieman huolissani, että onkohan toukokuukin vielä kylmä, mutta heti vappupäivästä saakka kelit on kyllä suosineet. Toukokuu on niin ihanaa aikaa, kun luontokin herää erilaiseen kukoistukseensa ja vihreä lisääntyy päivä päivältä. Niin ja mikä tärkeintä: kaikesta saa vielä nauttia ilman inhottavia itikoita!

hortensia

Että pieni varoitus: näitä terassijuttuja kyllä riittää, etenkin näin alkukesästä, kun terassi on taas talvitauon jälkeen täysipainoisesti käytössä… 

Pojan mielestä lemppareita on tällä hetkellä nuo Vaasan erilaiset RuisNachot*. Tässä ääntä kohti meni makua Valkosipuli & yrtit, oma lempparini on Paahdetut siemenet ja mies jäi omien sanojensa mukaan koukkuun maitosuklaisiin ruisnachoihin :D. Tokaisi tuon, kun ihmettelin, että pussista näkyi pohja ennen kuin itse olin maistanut ainuttakaan… 

Mies lomailee loppuviikon, joten on ihana ottaa hieman loman kannalta itsekin! Lomafiilis tarttuu 8). Tosin ajattelin iltasella pestä muutaman ikkunan (ihan näin meidän kesken lähinnä ne ikkunat, jotka näkyvät lauantain synttärivieraille ;)), muut siivoukset hoidimmekin jo tänään aamupäivällä. Mutta jäähän tässä vähän aikaa terassifiilistelyillekin. Saapa nähdä, käykö tänään kuten eilen: istuskelin terassilla miehen vietyä pojan yöunille. Istuskelin vain ja kuuntelin musiikkia. Katselin myöskin iPadilta yhden Emmerdale-jakson ja sitten noin tunnin kuluttua aloin kummastelemaan, minne mun terassiseuralaiseni on jäänyt… Arvasin kyllä heti, mutta piti käydä tarkistamassa: kyllä, siellä ne kuorsasivat, isi ja poika. Herätin miehen saunaan ja loppuilta olikin sohvalla löhöilyä. Tänään uusi yritys terassifiilistelyille ja ihan seuran kera, jos tänään ei sitten nukahda äippä! Tää on niin tätä, kyl te tiiätte! :D

Mies sai autot pestyä ja kuului astelevan terassille, taidanpa mennä seuraksi. Eikö ole muuten aivan ihanan värinen tuo eilen ostamani hortensia! Aurinkoista pyhäpäivää!

*Saatu blogin kautta.

Comments

 1. Laura
  5.5.2016 / 20:47

  Upealta näyttää! Mistä tuo ihastuttava kori, jossa on tyynyjä, on? Aurinkoisia terassipäiviä!

 2. Eriika
  5.5.2016 / 21:07

  Ihanan näköistä terassilla! Tuollainen lasitettu terassi olis kyllä joskus haaveissa. Nyt on kyllä voinut onneksi nauttia tavallisestakin terassista kun on ollut niin lämmin! Meilläkin kesäkukkien hankita edessä! Hortensia on tietääkseni jossakin määrin myrkyllinen..? Tekis mieli kyllä sellainen ostaa, kun on niin kaunis.

  • 6.5.2016 / 19:39

   Kiitos Eriika! :)
   Nyt on tosiaan niin upeat kelit että! Joo hortensia on lievästi myrkyllinen. Se sisältää syanidia, mutta sitä pitäisi syödä valtavia määriä, jotta annos olisi tappava. Ei meillä ainakaan toistaiseksi kukaan ole osoittanut kuolaavansa tuota :D. Mutta toki aina pitää olla varovainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.