Kaunista kotiin – ilmaiseksi

007

No huomentapäivää! Aamulla päivän ohjelma mietitytti: vettä satoi kaatamalla… Ei muuta kuin nopea päätös Touhutaloon lähtemisestä ja ystävät mukaan, niin mukava päivä sekä meillä äideillä että lapsilla! Kotona poika nukahti päiväunille ja niin minäkin. Oi että tuollainen varkain tuleva uni on makiaa! Nukuin kyllä niin sikeästi että! Pienessä unipökkyrässä ja villasukat jalassa hipsin hetki sitten keittiöön cappuccinoa valmistamaan toivoen, että pienen uni jatkuisi. Nyt on herkullinen tuoksu nenän edessä ja poika nukkuu selällään kädet pään päällä ♥. Toivottavasti te muutkin äidit nukutte päikkäreitä aina silloin tällöin, kun siltä tuntuu (ja siihen mahdollisuus siunaantuu) – olette unenne ansainneet, oli koti sitten miten pommin jäljiltä tahansa!

Eilen oli ihanan aurinkoinen iltapäivä ja puistosta kotiin palatessamme pitikin kaivaa kamera esille; auringonsäteet osuivat niin kauniisti keittiöön. Viime viikolla mummun luona käydessämme nappasin hänen omenapuustaan (tai yhdestä niistä monista…) muutaman oksan. Vasta seuraavana päivänä muistin, että ai niin, mun auton peräluukussa on muutama omenapuun oksa :D. Ei muuta kuin kuumaa vettä maljakkoon ja edistystä odottelemaan! Sokeriakin kuulemma voisi laittaa, mutta sen jätin nyt tekemättä. 

omenapuunoksa

Pari-kolme päivää meni, niin täysin risun näköiset oksat alkoivat jo hyvinkin vihertämään! Nyt odotan vielä oksien kukkimista, mutta tykkään tästä kimpusta hirmuisesti jo ihan tällaisenaan. Ihanan kesäinen piristys! Nyt ulkoa löytyy vaikka ja mitä kodin kaunistuksia; mietin, että pihlajan ja vaahterankin oksat olisivat kauniita. 

Muistan muutaman vuoden takaa, miten tuo keittiön nurkkaus oli ihan tyhjä: ei hyllyä eikä jakkaraa ja se näytti silloin oikein kivalta! Niin vain asuinvuosien myötä siihen alkoi kuitenkin kaipaamaan jotain täytettä ja nyt tämä nykyinen versio on just hyvä! Aika näyttää, tuleeko siihen muutoksia esim. kahden vuoden sisällä – nämä on aina kivoja juttuja, kun vastausta ei tiedä itsekään :). 

018

Nyt vielä vähän muita töitä ja sitten poika taitaakin heräillä. Tänään iltasella houkuttelisi takkatulikin; se on kuin tehty tällaiseen säähän. Tunnelmallista alkukesän päivää teillekin!

Comments

 1. p
  17.5.2016 / 21:48

  Kuulostaa tutulle,tykkään itsekkin nukkua päikkärit välillä ♡
  Paremmin jaksaa!:)
  •taaperon mamma

 2. 18.5.2016 / 08:58

  Nyt nuo oksat on niin ihanan raikkaita maljakossa. Maanantaina kannoin olkkariin koivunoksia :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.