Työpäiväni

Voihan tautinen talvi! Olen sairastellut viimeisen reilun puolen vuoden aikana niin urakalla, että tuntuu, ettei vastustuskykyäni ole enää olemassakaan. Nappaan kaikki taudit! Samaa olen kyllä kuullut muiltakin viime talven ajalta; jostain syystä tauteja tuntui olevan ennätyspaljon liikkeellä. Toki myös kiireet ja niiden aiheuttama stressi vaikuttavat sairastumisherkkyyteen… Kuukausi sitten meillä vieraili norovirus (ethän tule enää koskaan!) ja päällekkäin sen kanssa tuli flunssa sekä minulle että pojalle. Erittäin sitkeä sellainen, joka itselläni helpotti vasta pari viikkoa sitten. No viikko sitten iski uusi flunssa eikä tämä ole vieläkään ohi. HUOH mitähän seuraavaksi…

Heti kun on pari päivää toimeton, työt kasaantuvat. Nyt olen niiden kanssa suht ajan tasalla, mutta uutta projektia pukkaa! Kesäkuun kalenterikin on niin täynnä, että voikohan se poksahtaa halki? Erittäin mielenkiintoisia projekteja meneillään ja tuloillaan ja olen ikionnellinen, että saan puuhastella niiden parissa ja vieläpä elättää itseni niillä! Aina työelämäni ei ole näin hyvällä mallilla ollut, joten tätä todellakin osaa arvostaa. Tuosta Toivo-postauksestani on kulunut kuukautta vajaa kolme vuotta; kävin äsken näiden vuosien jälkeen lukemassa kommenttinne, pala kurkussa. Sain teiltä silloin hirveästi tsemppaus- ja vertaistukiviestejä ja toivoitte, että tulisin jonain päivänä olemaan päätökseeni tyytyväinen. Ja sitä olen ollut, todella! ♥

076

Tänään oli vuorossa valokuvausta erästä blogiyhteistyötä varten, mutta amatöörikuvaaja kun olen, akkuvalo alkoi vilkkumaan puolivälissä projektia :D. Niinpä tein tässä samalla itselleni pienen lekottelunurkkauksen olohuoneeseen, selailin uusimmat lehdet ja hörppäsin tuon herkkukahvini. Kameran (ja omakin…) akku latautui kätevästi sillä välin! En muuten malta odottaa, että pääsen esittelemään kuvien sisällön teille! Yritän ehtiä vielä tämän viikon puolella sen toteuttamaan, mutta miehen ylipitkät työpäivät viikonlopun yli hieman vaikuttavat ohjelmistoon…

081

089

Iltapäivällä taas laatujääkiekkoa – oletteko seuranneet MM-kisoja? Suomi-Kanada -pelin katsoimme miehen kanssa yhdessä, mikä oli tänä keväänä kyllä harvinaista herkkua, sillä hän on usein pelin aikaan ollut töissä. Koska peli tulee tänään jo iltapäivällä, sovimme, että nauhoitan sen ja katsomme pelin vasta illalla pojan käytyä yöunille. Täytyy vain vältellä radiota/telkkaria/facebookia siihen asti, jotta tulos ei paljastu :D. Nyt takaisin työntouhuun – kivat päivänjatkot sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.