Hemmottelua? – Kyllä, kiitos!

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Alexandra

Kuka voisi vastustaa kutsua hemmottelevaan kasvohoitoon? En minä ainakaan! Etenkin kun se tuli juuri äitienpäivän alla, vaikka yhtä ihanaltahan se kuulostaa milloin tahansa! Ja kasvohoitohan ei ole koskaan turhaa, päinvastoin! Siinä yhdistyy niin monta hyvää asiaa: oma aika, itsensä hemmotteleminen, rentoutuminen sekä hyöty kasvoille.

Minä sain tämän kutsun Kauneushoitola Alexandran Emilialta. Yritys ei ollut minulle entuudestaan tuttu; Emilia on avannut luonnonkosmetiikkahoitolansa vasta viime syksynä. Hoitola on kaunis ja tunnelmallinen ja se sijaitsee vanhassa pappilassa Katariinantorin varrella, kaupunginteatterin välittömässä läheisyydessä. Sisäpihalla oli parikin asiakaspaikkaa, joihin pysäköidä auto hoitolavierailun ajaksi. 

Minulle Emilia oli valinnut aromaterapiakasvohoidon, josta nautin niin, että tuntui kuin olisin nukkunut pari tuntia, vaikka todellisuudessa en unessa edes käynyt (vaikka erittäin lähellä se oli). Tähän kyseiseen kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, lämpimät yrttihauteet, kuorinta, rentouttava kasvo-, hartia- ja decolteehieronta, hoitonaamio sekä hoitoseerumit ja -voiteet. Jo tämän lukeminen saa haluamaan tuollaista hemmottelua uudestaan! Muistin taas, että käyn kasvohoidoissa ihan liian harvoin (yleisesti ottaen ööh, kerran vuodessa…); kasvohoitohan olisi hyvä tehdä 3-4 kertaa vuodessa. Olen jo hyvällä alulla tämän vuoden suhteen, sillä tämä oli tämän vuoden toinen kasvohoitoni :).

Pidin siitä, miten Emilia alussa selosti, mitä kaikkea ja missä järjestyksessä hoitoon sisältyy. Sitten itse hoidon ajan sai vain nauttia ammattilaisen hemmottelusta lämpimään peittoon kääriytyneenä ja se hieronta oli kyllä niin piste iin päälle (jännitin kyllä niin, että alkaisin kuorsaamaan)! 

Kauneushoitola Alexandra on tosiaan luonnonkosmetiikkahoitola ja minäkin sain nyt hieman enemmän tuntumaa mm. paljon kehuttuihin Jurliquen tuotteisiin. Jokunen näytepurkki on tässä vuosien mittaan postilaatikkoon tupsahtanut, mutta nyt näin ja koin valikoimaa hieman laajemmin. Rakastan sitä tunnetta, joka kasvoilla seuraavan vuorokauden ajan kasvohoidosta on, joten ajattelin, että jos voin jotenkin asiaa auttaa, niin teen sen. Niinpä panostin kunnon kosteuttavaan päivävoiteeseen ja ostin sen Jurliquelta. Minun on ollut vaikea löytää sopivaa kasvovoidetta, joten odotukset tämän suhteen ovat korkealla. Voin kirjoitella myöhemmin enemmän käyttökokemuksistani, nyt vasta viikon kokeilujakso takana, mutta hyvältä vaikuttaa! 

kauneushoitola

Ennen kasvohoitoa Emilia muotoili kulmani ja kestovärjäsi ripseni. Tuosta jälkimmäisestä minulla ei aiempaa kokemusta ollutkaan, joten oli kiva testata sitäkin. Ripset tummenivat jonkin verran ja jo heti aamulla näyttää siltä, kuin olisi tehnyt kevyen päivämeikin. 

Kauneushoitola Alexandra löytyy myös Facebookista ja Instagramista – näiden kanavien kautta saat ensimmäisenä tiedon uusimmista tuotteista ja tarjouksista. Tarjouksista puheenollen, teillekin on tarjous: Emilia tarjoaa blogini lukijoille -10 % kaikista hoidoista 21.6.2016 saakka! Saat tarjouksen käyttöösi, kun mainitset blogini nimen. Nyt ei muuta kuin kalenteria selailemaan ja hemmotteluaikaa varaamaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.