Myyntiin Missonia & Michael Korsia

Huomenta!

Ajattelin, että näpyttelen nämä ensimmäisenä tänne blogiin myyntiin, jos näille löytyisi tätä kautta uudet kodit. 

Ensimmäinen uutta kotia etsivä tuote on italialaisen Missoni Homen puuvillasatiininen tyynynpäällinen (sisätyyny tulee mukana). Minulla on näitä kaksi, mutta koska toisella ei ole aikoihin ollut käyttöä niin… Tyyny on kokoa 40 x 40 cm, siinä on vetoketju ja se on täysin uudenveroisessa kunnossa: ei tahroja eikä purkaantumisia, sitä ei ole koskaan edes pesty. Allergisille tiedoksi, että meillä on kissoja eli lemmikkitalous. Muutama lisäkuva löytyy aprillipostauksestani Lisäistumatilaa olohuoneeseen.

Hinta 65 euroa (sis. postarit). Uuden vastaavan hinta väristä riippuen 100-150 euroa. MYYTY.

081

missoni home

Sitten tästä luovun todella piiiiitkän harkinta-ajan jälkeen. Lompakko on majaillut pari vuotta eteisen lipaston ylälaatikossa, mutta en vain osaa käyttää sitä, koska siinä ei ole ns. pikataskua ulkopuolella! Tämä Michael Korsin Hamilton-lompakko on konjakinruskeaa, erittäin kestävää saffiano-nahkaa ja yksityiskohdat ovat hopeanväriset. Ei naarmun naarmua eikä mitään muitakaan käytön jälkiä, sillä olen käyttänyt tätä tasan yhdellä kauppareissulla. Vetoketju ympäri asti, sisällä kolikkotasku sekä useita lokeroita korteille. Hinta 95 euroa (sis. postarit). MYYTY.

064

068

Toivon, että näille löytyisi uudet kodit, sillä ansaitsevat todellakin päästä käyttöön! Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com. Kiitos ja mahdollisimman aurinkoista perjantaipäivää! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.