Näkymä takapihalle

Nyt on kyllä näkymä kohdillaan! Tuo vihreä, joka on vihdoin vallannut luonnon näilläkin leveysasteilla, on niin upea ja kesäinen sävy! Tuijottelen tuota ihanaa näkymää useita kertoja päivän aikana ja nyt tuli tunne, että siitä on aivan pakko ottaa kuva. Nojatuolissa voisi olla vähemmän kissankarvoja, mutta pitäähän kisuillakin oma lekottelupaikkansa olla. Jatkan tässä vielä tuon maisemataulun tuijottelua ja alan pikkuhiljaa suuntaamaan katseet viikonloppuun: viimeinen viikonloppu, jonka mies viettää töissä, sitten saadaan taas viettää enemmän aikaa perheen kesken. Kivaa viikonloppua teillekin!

Comments

 1. Janina
  28.5.2016 / 12:34

  Ihana näkymä! Onkohan tuo teidän nojatuoli mistä? Mukavan muhkean näköinen… :)

  Kivaa viikonloppua!

  • 28.5.2016 / 14:41

   Heippa Janina! Nojatuolin olen ostanut aikoinaan Ikeasta. Tietääkseni tuota ei ole enää saatavilla.
   Kiitos samoin! :)

 2. Nimetön
  28.5.2016 / 18:42

  Kaunis maisema. Ulkona on tosiaan niin vihreää, että melkein häikäisee :) Minusta paras kesä on aina ollut tämä alkukesä. Loppukesän luonto on toki rehevämpää kukkineen, mutta tätä alukesän vihreän sävyä ei voita mikään. Niin ja yksi hyvä puoli on se, että vielä ei ole hyttysiäkään kiusana. Ihana pieni uupunut sorsansyöttäjä Instassa :)

  • 1.6.2016 / 09:46

   Minustakin alkukesä on ihana! Tosin nyt hyttyset on jo täällä isona riesana… Loppukesä muistuttaa hieman Etelä-Eurooppaa pimeine öineen, siinäkin on kieltämättä oma puolensa :).

 3. Marika
  28.5.2016 / 21:10

  Upea näkymä, siinä kyllä silmä lepää!

  Rakastan alkukesän vehreyttä ja luonnon kauneutta :) Tämän kun saisi purkkiin talveksi.

 4. 29.5.2016 / 14:27

  Voi tuota vihreän sävyä. Ihana maisema.
  Osallistu kastehelmi arvontaan blogissani, näkyy kommentti osiossa vähän myöhässä.
  Hyvää sunnuntai päivää sulle.

  • 1.6.2016 / 09:53

   Kiitos! :)
   Hirmuisesti oli osallistujia arvonnassasi, päätin sitten jättää välistä, kun on niin huonot voittomahdollisuudet :D.

 5. Maisa
  31.5.2016 / 23:45

  Kyllä on kaunis näköala, voiko noin vihreää ollakaan?
  Teillähän on se kaunis lasiterassi. Kuinka hyvin lasit pitävät siitepölyn ulkopuolella? Tällä hetkellä kun normaalia terassia saa siivota joka päivä. Ja se ei ole ollenkaan enää mukavaa. Jotenkin työpäivän jälkeen vaan haluaisi istua ulkona ilman puolen tunnin siivousurakkaa. Eli alan ehkä myös pikkuhiljaa taipumaan terassilaseihin :)

  • 1.6.2016 / 09:54

   Olen samaa mieltä!
   Lasit pitävät siitepölyn täysin ulkopuolella – ei ole ollut ikävä sitä siivoamista/pyyhkimistä! Voin kyllä erittäin lämpimästi suositella lasituksia :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.