Vierailulla blogiystävän luona

Kävimme viime viikolla pojan kanssa vierailulla Valkoisen Harmajan Suvin luona. Tämä koti on varmasti monelle teistä blogimaailmasta entuudestaan tuttu, mutta tässä muutama minun ottama kuva tästä kauniista kodista. Napsin kuvat suht nopeasti Suvin valmistellessa meille pieniä kahvi- ja jäätelökestejä. 

Olen viime kuukausina makustellut jotain isompaa hyllykokonaisuutta (sellaista, johon saisi myös telkkarin) olohuoneeseemme ja senpä vuoksi Suvin perheen olohuoneen yhteydessä oleva hyllysyvennys kiinnitti huomioni:

Näin samalla, miltä heidän uudistunut, marmorinen välitilansa näyttää ja se oli kyllä tosi kaunis! Samoin kuin makuuhuoneen seinien uusi sävy, jota oli ihana päästä silmäilemään näin kuvien ulkopuoleltakin. Tosin hyvin todellisena Suvi on saanut sävyn näkymään kuvissaankin!

valkoinenharmaja

Eteisen lipastolla oli kätevä säilytin, joka pitää varmasti tehokkaasti pientavarat sisällään tai ainakin ne saa nopeasti siihen siirrettyä ja tason näin siivottua. Tämä meiltä puuttuu edelleen ja nytkin näyttää eteisen lipastolla majailevan niin lompakoita, avaimia, kännyköitä kuin aurinkolasejakin… 

Poika tykästyi Eamesin keinutuoliin ihan valtavasti ja istuikin siinä vähän väliä. Mitoiltaan kuin tehty hänelle ja hän sai siinä omatoimisesti melkoiset vauhdit; ominaisuus, joka taisi juurikin eniten niitä plussapisteitä häneltä kerätä :). 

Oli tosi mukava jutella Suvin kanssa mm. blogijuttuja! Lähes missä tahansa harrastuksessa tai työssä kaipaa vertaistukea ihmiseltä, joka tietää tarkalleen, mistä puhutaan. On hyödyllistä saada toisen ihmisen näkökulmaa omaa mieltä askarruttaviin seikkoihin, se usein avartaa omaakin näkemystä. Ja juuri näitä asioita koin kyllä rupattelutuokiostamme saavani! Seuraavaa kertaa odotellessa! :)

Comments

  1. 11.6.2016 / 14:33

    Näitä blogikyläilyjä on hauska lukea, sillä Suvin koti näyttää sinun kameran läpi ihan erilaiselta! Kauniilta tottahan toki, mutta uudet kuvakulmat ovat aina kiinnostavia :)

  2. 18.6.2016 / 00:31

    Aikalailla samaa meinasin minäkin sanoa, Suvin blogia pitkään seuranneena, kyseinen koti näyttää kyllä jotenkin tosi erilaiselta sinun kamerasi läpi! On se vaan ihmeellinen juttu, miten ensinnäkin kuvakulmat ja lisäksi kokonaan toinen kuvaaja vaikuttavat asiaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.