Tuunatun tarjoiluvaunun tuunaus

Tämän viikon tuunaus! Muistattekin varmaan tämän Vindalsö-tarjoiluvaununi, jolle tein vuosi sitten pienen tuunauksen (postaus Kesäterassia odottelemassa). Teetin siihen tuolloin koivuvanerista uudet tasot ja näin vaunu sai valkoiset tasot kantaakseen. Jokin aika sitten ystäväni oli tyttärensä kanssa meillä käymässä ja siinä terassilla kahvia hörppiessämme sanoin, että olisipa kiva saada marmoria tuohon tarjoiluvaunuun. Ystäväni siihen sitten, että D-C-Fix! (En ole muuten tainnut ennen nähdä sanaa, josta löytyy yhtä monta kirjoitusversiota kuin tästä; mikä ikinä sitten se oikea ja alkuperäinen versio onkaan…) Ja nimenomaan, minulla kun sattui olemaan sitä kaapissa jo valmiinakin. Jäänyt joistain projekteista pari vuotta sitten yli ja jäljellejäänyt rulla riitti kuin riittikin peittämään vaunun molemmat tasot!

007

vindalsö

Ihan kiva tuunaus, sanoisin! Nyt kun tasot kääntää ympäri, on ne valkoiset. Liimasin nimittäin tätä kalvoa tason ns. nurjalle puolelle, joka oli tummanruskea. Tulipa helposti ja halavalla (oikeastaan ilmaiseksi) pientä muutosta! Nyt tasoja voi pitää näin tai kokonaan valkoisena tai sitten niin, että toinen on valkoinen ja toinen tällainen ”marmorinen”. Tätä samaista kalvoa olen nähnyt myynnissä mm. Kokkolan Minimanissa. 

Viime päivien sää on muistuttanut enemmän syksyä kuin alkukesää, joten yhtenä iltana sateen piiskatessa ikkunoita oli ihana sytyttää terassille kynttilä ja kietoutua hetkeksi torkkupeittoon. Paino sanalla hetkeksi, sillä kylmähän siinä tuli, kun ulkona mittari näytti plus neljää astetta… Mutta ehdin sentään nämä muutamat kuvat ottaa sitä ennen.

011

021

Seuraavaksi taidan nauttia kupposen kahvia (olettehan muuten huomanneet Nespresson kahvikonearvontani?) pojan katsellessa lastenohjelmia. Sen jälkeen ajattelin pakata pojan autoon ja lähteä hänen kanssaan pientä kirppisrallia kiertämään. Mukavan aurinkoista sunnuntaipäivää teillekin!

Comments

  1. mummo
    12.6.2016 / 10:12

    huomenta .ja tulipa siitä kaunis ja samalla koristeellinen …mutta taitaapa mummo nyt ottaa tuosta vinki itselle kun ,kaipaa tuo minunkin pöytä tuunausta :)

  2. Sini
    12.6.2016 / 12:23

    Ihana muutos! Näyttää hyvältä. Tuosta tarjoiluvaunusta on moneksi. :) Saanko kysyä mistä tuo terassin matto on ostettu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.